După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 februarie 2019

Reportaj Alfa Omega TV: Convenția Bisericilor „Râul Trezirii” din România și diaspora


Cea de-a 4-a ediție a Convenției Bisericilor „Râul Trezirii” din România și diaspora a avut loc recent, la Arad. Evenimentul a reunit reprezentați din bisericile partenere în această asociație. Organizatorii au dorit să ofere participanților din țară și străinătate un timp de părtășie, cunoaștere și slujire.
În urmă cu câțiva ani am hotărât să ne întâlnim, să ne cunoaștem și așa a luat ființă părtășia noastră anuală în ultimul weekend din luna ianuarie, în care oameni și reprezentanți din aceste 26 de biserici vin în părtășie. Mulțumim Domnului pentru anul precedent, ne gândim la strategia pentru anul care urmează și ne bucurăm că putem să facem ceva în unitate. A declarat Samuel Caba, pastorul Bisericii „Râul Trezirii” din Arad.
Prima dată sunt la acest fel de eveniment și până acum sunt foarte binecuvântat și fericit. A precizat Pau Pasula, pastor în localitatea Vârșeț, Serbia. Am venit de mai multe ori aici, am predicat și ne-am rugat. Sper și cred că Dumnezeul Atotputernic face lucrări și minuni. A spus Adrian Ciulariu, pastor în Timișoara.
Ceea ce ne reprezintă pe noi, ca Biserica „Râul Trezirii”, este această identitate în Hristos, cunoașterea a ceea ce suntem în Hristos și ce este Hristos pentru noi. Mai concret este să înțelegem Cuvântul, să practicăm Cuvântul lui Dumnezeu și să devenim una cu acest Cuvânt, să fim mesajul. A arătat Samuel Caba, pastorul Bisericii „Râul Trezirii” din Arad.
O noutate în acest an a fost „Ziua porților deschise” desfășurată la sediul Bisericii „Râul Trezirii” din Arad, din dorința de a invita publicul larg să cunoască valorile promovate, și anume identitatea în Hristos și practicarea Cuvântului lui Dumnezeu. Avem aceeași viziune, urmărim mesajele de aici, le transmitem și noi, și în tot ceea ce facem suntem una, ca și biserică. A menționat Janel Bosna, pastor în localitățile Bologna și Ferrara, Italia.
Noi îi spunem o biserică a credinței în sensul că ceea ce propovăduim, noi credem. Și credem că se întâmplă. A subliniat Eugen Butar, pastor adjunct în Biserica „Râul Trezirii” din Arad.
Toți suntem copiii lui Dumnezeu, și toți avem o singură țintă și o singură dorință ca să lărgim Împărăția lui Hristos pe pământ și împărăția diavolului să fie din ce în ce mai puțină. A precizat Nick Plic, pastor în localitatea Linz, Austria. Una dintre valorile acestei rețele, ce include 26 de biserici, este manifestarea Cuvântului lui Dumnezeu care se regăsește, între altele, și în rugăciunea pentru vindecare. Pot să zic că am renăscut. Se predică Cuvântul viu și adevărat al Domnului Isus, se practică și am văzut minuni. Chiar eu am fost vindecată de multe probleme. A mărturisit Mariana Foltean, participantă din localitatea Pâncota, județul Arad.
„Ziua porților deschise” a Bisericii „Râul Trezirii” a fost urmată de o convenție desfășurată timp de două zile în sala de festivități a Universității „Aurel Vlaicu” din municipiul Arad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.