După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 februarie 2019

Cursul Kairos la Biserica Creștină după Evanghelie nr. 1 Filadelfia Botoșani


 În zilele de 15-16, 22-23 februarie și 1-2 martie, la Biserica Creștină după Evanghelie nr. 1 Filadelfia din Botoșani (str. Călugăreni, nr. 10), va avea loc cursul Kairos. 
          Cursul Kairos îți arată viziunea proaspătă misiologică a Bibliei prin care vei înțelege cum Dumnezeu guvernează istoria, care este planul Lui cu aceasta și cum El te-a făcut parte la împlinirea scopului Său pentru ea.
         Cursul Kairos este un curs internațional de misiune, bazat pe studiu, discuții interactive și activități practice. Este format din materiale pregătite de profesori de la marile școli teologice ale lumii și misionari cu zeci de ani de experiență în învățarea Veștii Bune în cele mai îndepărtate zone ale mapamondului.
          Costul este de 35 RON / persoană pentru toate cele trei weekend-uri (costul acoperă manualul, mapa, ghid rugăciune, gustări, ceai și masa de prânz).


          Mai multe informații despre curs și detalii despre înscriere puteți obține la numărul de telefon 0746.087.864 (Dan Fodor)
Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.