După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 ianuarie 2019

TSUNAMI INDONEZIA - CĂLĂTORIE MISIONARĂ

În perioada lunii Decembrie 2018 și începutul lunii Ianuarie 2019, familia misionară Claudiu și Cristina Moisă împreună cu copiii lor și cu frații Alex Vatamanu și Samuel Niculce au efectuat o călătorie misionară în Indonezia, insula Sulawesi, orașul Palu, într-un proiect de emergency relief al organizațiilor Misiunea Speranța și Hope Mission in Cambodia. Scopul lor a fost de a ajuta supraviețuitorii celor trei dezastre naturale care s-au produs pe data de 28 Septembrie 2018. Pe atunci un cutremur de 7.5 grade pe scara Richter a provocat un tsunami care a lovit orașul Palu și împrejurimile lui cu valuri de 10m și o viteză de 600km/h. Un alt fenomen care s-a produs în urma cutremurului a fost lichefierea solului și astfel sute de case și de oameni au fost înghițiți de pâmânt de vii, rămânând dispăruți până în ziua de azi.

Cei mai mulți care au pierdut casele lor se află acum în taberele de refugiați, unde locuiesc în corturi până cineva îi va ajuta să aibă din nou căminul lor.

Misionarii români au ajutat sute de familii, adulți și copii, cu alimente, rechizite, produse de igienă, etc... și resurse financiare pentru reconstrucția clădirilor afectate.

Au fost organizate evenimente evanghelistice cu această ocazie și cei rămași în viață au avut ocazia pentru prima dată să audă despre mântuirea oferită prin har de Isus Hristos. Peste 70 de suflete au decis să își predea viața în mâinile Mântuitorului și să-L urmeze.

Noi câmpuri de misiune și oportunități de slujire pentru viitor s-au deschis cu această ocazie unde cele două organizații misionare se vor implica în mod constant.

Dăruiește și tu pentru ca dragostea lui Hristos să ajungă la cei care au nevoie de ea.

Facebook: EDUARD CLAUDIU MOISA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.