După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 ianuarie 2019

Școală de laudă și închinare la Vâlcelele Bune, județul Hunedoara

SCOALA DE LAUDA SI INCHINARE este organizata de Asociatia Misionara „Viata in Isus Hristos” intre 31 ianuarie - 10 februarie 2019.

WORKSHOP

  1. Inima inchinatorului;
  2. Prezenta lui Dumnezeu - ungere;
  3. Etica inchinarii si lucrarea in echipa;
  4. Implicare cu responsabilitate;
  5. Seminar de compozitie;
  6. Inchinarea profetica;
  7. Lauda - o arma spirituala;

Referenti pentru WORKSHOP

Ionut Dura - pastor si lider de inchinare, Biserica „Flacara Inchinarii” - Alba Iulia 
Sunny Tranca - compozitor, pastor de inchinare la Biserica „Filadelia” Baia Mare
Luminita Ciuciumis - compozitor, lider de inchinare „Cantecul natiunii”
Dorel P. Mengher (Pica) - pastor,la Biserica “Casa inchinarii” Timisoara, autorul cartii „La carma inchinarii”
Heidi Longworth - lider de inchinare, Biserica „Deo Gloria” Hunedoara, profesor de muzica, misionara din Anglia

Despre lideri

Profesorii „Scolii de inchinare 2019” sunt muzicieni, inchinatori talentati si au darul profetic. Ei stiu sa-i conduca pe oameni in prezenta lui Dumnezeu prin lauda si inchinare. Ei combina intr-un mod surprinzator lauda cu profetia prin Duhul Sfant. Mai mult de atat, ei sunt invatatori care predica Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod direct si plin de umor. Sunt barbati si femei ai Lui Dumnezeu cu o mare sensibilitate pentru ceea ce Dumnezeu vrea sa faca in timpurile noastre.

Informații despre școala de laudă și închinare

Locul de desfasurare al scolii: Sediul Misiunii „Viata in Isus Hristos”, Loc. Valcelele Bune, Jud. Hunedoara. Telefon: 0722 288 110
Scoala incepe: Joi, 31 ianuarie 2019, ora 17:00 in Valcelele Bune si se termina Duminica, 10 februarie 2019.
Festivitatea va avea loc: Duminica, 10 februarie 2019, la Biserica ”Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.
Taxa de participare: 360 lei
Inscrierile se fac prin completarea formularului: aici
Daca doresti sa participi la Scoala de ucenici, te rugam sa completezi formularul de inscriere: Formular inscriere on-line!

Viziunea Școlii:

- Viziunea noastra este sa motivam tinerii din generatia aceasta sa-si descopere identitatea de inchinator si chemarea pe care o au de la Dumnezeu, ca sa intre in planul maret pe care El Il are pentru fiecare.
- A te inchina nu este doar o dorinta sau o optiune - este o necesitate. Pentru asta, ai nevoie de echipare și pregatire.
- A te inchina inseamna sa traiesti aproape de Dumnezeu, sa ai o relatie cu EL. Inchinarea profunda vine din intimitatea trairii in prezenta Lui. Inchinarea reala iti da un scop si te face sa traiesti visul lui Dumnezeu pentru viata ta.
- A fi un inchinator adevarat te provoaca sa parasesti barca ignorantilor, sa te ridici pentru Dumnezeu si pentru natiune, sa fii un trimis, o voce a generatiei in care traiesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.