După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 ianuarie 2019

Samy Tuțac 🔴 Anul 2019, anul veștilor bune


Într-o vreme a știrilor false, a știrilor care distrag atenția, a știrilor care dezbină, a știrilor haotice și uneori deprimante, creștinii trebuie să se remobilizeze pentru a fi siguri că Vestea bună a Evangheliei Domnului Isus Cristos străbate dincolo de toate acestea. 

Provocarea este, ca în ciuda veștilor rele care produc atâta confuzie, să facem din anul 2019 “Anul Veștilor Bune”. Ce frumos ar fi ca fiecare creștin să împărtășească mesajul Evangheliei, despre moartea și învierea Domnului Isus la oricine și cu orice ocazie, iar pastorii și preoții să predice Evanghelia cu îndrăzneală și să se roage pentru renașterea spirituală a națiunii.

În ciuda dezacordurilor și diversiunilor care dezbină națiunea noastră și aduc o dezorientare în cultura noastră, noi credem că Evanghelia Domnului Isus Cristos rămâne speranța lumii și este necesară în națiunea noastră acum mai mult ca oricând pe parcursul istoriei sale. Acest lucru scoate în evidență faptul că Domnul Isus ne-a poruncit să “mergem în toată lumea și să propovăduim Evanghelia” și  să facem “ucenici din toate  neamurile”.

Avem nevoie de un miracol național pentru a vindeca dezbinarea politică, generațională și culturală, iar miracolul se găsește în puterea Domnului Isus Cristos de a ne schimba inimile. De aceea, noi trebuie să predicăm mai puternic decât politicienii națiunii noastre și să facem tot ce putem ca mesajul Evangheliei Domnului Isus Cristos să transceadă monopolul media. 

Este vremea să mărturisim că singura noastră speranță de unitate este la piciorul crucii Domnului Isus și singura noastră speranță de vindecare este în biruința dobândită prin mormântul Lui gol. Evanghelia este mesajul atemporal, poruncit de Dumnezeu, care poate schimba inima omenească pentru timp și eternitate. 

Este vremea să luăm în serios porunca Domnului Isus Cristos de a transmite mesajul Lui, oriunde și oricui în jurul nostru. Deoarece anul 2019 a început și continuă să fie un an extrem de critic pentru România, creștinii se pot implica pentru ca acest an să devină “Anul Veștilor Bune”.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.