După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Cum ucide lăcomia?



În Olt niște ambulanțieri cu salarii între 5000-6000 de lei au fost prinși furând motorină, motiv pentru care se deplasau mult mai încet spre apelurile de urgență, adică mergeau “la consum”. În urma acestei mișelii se pare că ar fi murit 8 oameni la care s-a ajuns mult prea târziu. Nu uitați că acum ceva timp în urmă, mii de alți oameni au fost infectați prin spitale din cauză că au fost tratați cu “apă de ploaie” în loc de dezinfectant, cineva a făcut o avere vânzând dezinfectanți diluați de zeci de ori. 

Românul are un soi de lăcomie care se pare că nu poate fi lecuită de nimic (doar de Hristos dacă se dorește asta). Ne-am învățat să ciupim, de la popă la medic, de la parcagiu la brancardier. Dacă nu pică o șpagă, dacă nu se bagă pe furiș ceva în buzunar, dacă nu se mai “completează” de undeva, nu-i dulce salariul și nici viața. 

Dragilor, lăcomia duce la o iubire de sine care conduce la facerea de rău, chiar la ucidere aproapelui. Pentru că dacă nu suntem “omeniți” nu ne mișcăm să ne facem măcar datoria, nu mai vorbim de ceva în plus pe lângă datorie. Nu uitați că Iuda tot pentru o ciuguleală, pentru “un ciubuc” L-a vândut pe Hristos. Văd că azi tot cam așa e, un om valorează cam 5 litri de motorină pentru unii. 

De aceea Pavel zice: “Lăcomia nici să nu fie pomenită între voi...”

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.