După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Aceasta este imaginea ta originală, dragă Europă!

Am ajuns în Gara din Londra și am avut plăcerea să văd această statuie lăsată de strămoși ca o moștenire fizică cât și spirituală. Dumnezeu îi punea pe evrei să ridice altare și pietre de aducere aminte, movile mari care să le amintească de minunile care au avut loc.
Una dintre cele mai mari binecuvântări și minuni pe care trebuie să o cinstim mereu este familia, pentru că ea este “altarul” care ține aprins focul iubirii. Fără familie nu vom avea reper în societate. Copiii noștri nu vor avea de unde să învețe iubirea autentică, pentru că nimic nu îi încearcă mai tare pe oameni ca viața de familie. Unde să îți manifești sacrificiul, credincioșia, răbdare, bunătatea și toate celelalte dacă nu în familie?
E un verset în Biblie care spune că orice familie își trage rădăcina din Dumnezeu, dacă familia își are rădăcina în Dumnezeu, atunci înțeleg de ce Satana trage cu dinți de ea ca să o dezrădăcineze. Dezradăcinând familia și aruncând-o în derizoriu, omul rămâne ca un pom dărâmat de furtună cu rădăcinile în aer. Oare cât poate rezista așa?
Mă rog pentru familiile din întreaga lume să fie protejate de acest demon de dezbinare și de pervertire!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.