joi, 6 decembrie 2018

ȘtiriSuceava.net: Biblie rămasă intactă miraculos în urma unui incendiu la o clădire din Bivolărie, județul Suceava


Magazinul de încălțăminte Don Marco și locuința proprietarilor situate în localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, au fost cuprinse de un incendiu în noaptea de duminică spre luni. 

În urma intervenției pompierilor, proprietarii au avut supriza să descopere în clădire o Biblie care nu a fost afectată în niciun fel de flăcările din jur. 


 Comunicatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava:

Incendiu în localitatea Bivolărie
3.12.2018, ora anunțării la 112 - 0:13

Pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Vicovu de Sus și Siret și de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Gălănești și Voitinel, au intervenit cu șapte autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la acoperișul anexelor gospodărești, la cel al unui magazin de încălțăminte și la acoperișul casei de locuit, construcții corp comun, dispuse în formă de „L”, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

Continuarea pe  www.stirisuceava.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.