joi, 6 decembrie 2018

Pentru că a susținut că sexul și genul ar trebui să fie diferite în ochii legii, a ajuns ținta atacurilor și amenințărilor activiștilor transgender

O profesoară de drept din Scoția, cunoscută pentru poziția sa anti gender, spune că a fost amenințată cu violul și cu moartea de către activiștii pentru drepturile transgender care o hărțuiesc  prin toate mijloacele. Rosa Freedman, de 35 de ani, de la Universitatea Reading din Scoția, a declarat că activiștii transgender i-au făcut viața un coșmar. De la telefoanele anonime pe care le-ar fi primit noaptea, în care a fost amenințată cu moartea sau că va fi violată, până la gesturi de intimidare precum stropirea ușii casei cu urină.
Rosa Freedman, expert în drepturile femeii, se numără printre cadrele universitare care, în cadrul dezbaterilor privind așa numita Gender Recognition Act (Legea pentru Recunoașterea Teoriei de Gen)  au cerut ca sexul și genul să fie definite în mod diferit prin lege, astfel încât că femeilor transgender să li se interzică intrarea să în toaletele sau închisorile „doar pentru femei", scrie Daily Mail.

Freedman susține că agresorii ei ar fi putut fi încurajați de alte cadre didactice care o acuză că este "bigotă" și "transfobică" pentru privește opiniile sale de pe rețelele de socializare. 

„Mi-am găsit ușa casei stropită cu urină. Săptămâna trecută am primit mesaje de amenințare criminale care mă avertizau să plec de la Universitate”, a spus profesoara, care, de asemenea, a fost etichetată și ca „nazistă”

În opinia profesoarei de drept,  o femeie este definită de lege din punct de vedere biologic, și nu fizic. Freedman a explicat și cum crede că reformele guvernamentale privind genderismul ar trebui să ia în considerare persoanele afectate.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.