După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 decembrie 2018

Fetiţa româncă ucisă de unchiul ei în America era în cameră cu patru frăţiori. Detalii teribile despre crimă

Fetiţa româncă ucisă de unchiul ei în America era în cameră cu patru frăţiori. Detalii teribile despre crimă ies la iveală la o zi după ce micuţa Josephina Mia a murit la spital, medicii fiind incapabili să o mai salveze, după ce fratele mamei ei i-a tăiat gâtul.

Un român şi-a ucis nepoata de 3 ani în Statele Unite, în timp ce tatăl micuţei era în camera alăturată. Camera în care a avut loc crima era supravegheată audio şi tatăl copilei, un sucevean emigrant peste Ocean, a auzit strigătele agonizante ale fiicei sale.
Emanuel Flutur, un român în vârstă de 33 de ani, locuia împreună cu familia surorii sale, Simona, în Clinton Kentucky. Sâmbătă seara, el a atacat-o cu un cuţit pe nepoţica lui de aproape patru ani, Josephine Mia, în camera ei. Împreună cu micuţa mai erau în cameră alţi patru frăţiori ai ei.

Beni, tatăl fetei, a auzit totul pe dispozitivul de supraveghere audio instalat în camera copiilor. Beni şi Simona au nouă copii şi cei mai mici dormeau împreună în acelaşi dormitor.

Beni a alergat într-un suflet în cameră şi l-a surprins pe cumnatul lui cum îi tăia gâtul fetiţei. Emanuel l-a atacat şi pe tatăl copilei, l-a rănit, apoi a fugit.

Poliţia crede că Emanuel a vrut să ucidă toţi copiii

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt în camera copiilor şi ce l-a determinat pe românul de 33 de ani să ia viaţa nepoatei sale. Poliţiştii cred că dacă nu ar fi intervenit tatăl copiilor, Emanuel Flutur i-ar fi ucis pe toţi cinci.

Continuarea pe www.observator.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.