După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 decembrie 2018

Apel la rugăciune şi sprijin financiar pentru familia Bulubenchi a căror fetiţă de 4 ani a fost ucisă!

Familia Bulubenchi Beni si Simona din Kentucky trece printr-o mare incercare. Unul din cei 9 copii, Josephine Mia in varsta de aproape 4 ani a trecut la Domnul in ziua de duminica 9 Decembrie, lasand in urma parintii si ceilalti copii cu inimile frante de durere.  

Prin harul Domnului dorim sa ii sprijinim in rugaciune ca Dumnezeu sa ii intareasca in momentele acestea de incercare. De asemenea dorim sa ii sprijinim si financiar, incercand sa acoperim o parte din cheltuielile de inmormantare si de transport. Familia doreste ca fetita lor sa fie inmormantata in Michigan. 

"Sa nu obosim in facerea binelui ; caci la vrema potrivita ,vom secera, daca nu vom cadea de oboseala. Asadar , cat avem prilej, sa facem bine la toti, mai ales fratilor  in credinta"(Gal 6:9,10). Domnul sa va binecuvinteze!


Mai multe detalii despre aceasta tragedie in articolul:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.