După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 decembrie 2018

Concert Caritabil la Biserica Geneza Oradea


//Concert dedicat unui înger//

Duminica, 9 decembrie.

Astăzi am colindat holurile spitalului din Oradea in căutarea unui suflet frumos, dar chinuit. Emanuel Bala, micul erou care nu poarta nici pelerina, nici masca, se ascunde timorat împreuna cu tatăl sau intr-o rezerva mică a Spitalului Municipal din Oradea. Ne-am echipat adecvat, ajutați de Florin Bala, tatăl lui Emanuel, și am intrat cu emoții in spațiul pe care aceștia îl numesc casa de câteva zile. Cu o branula in mâna-i frageda și cu un zâmbet la purtător ne saluta rușinat si se întreabă speriat cine sunt străinii care au călcat pragul către lumea lui...

Eu sunt unul dintre acei străini, împreuna cu o echipa de oameni talentați, parte a Bisericii Geneza din Oradea, azi l-am vizitat pe el, un înger cu aripi frânte și cu vise timide.

Emanuel suferă de leucemie limfoblastică acuta; a luptat odată cu boala, a învins, dar din păcate aceasta s-a reîntors și nu oricum ci mai puternica. Acum micul erou are nevoie de un tratament mai complex, părinții își maximizează eforturile pentru ca acesta sa ajungă la o clinica in Italia. Minunăția asta de copil lupta pentru viața contra cronometru și are nevoie disperata sa ajungă la Roma cât mai repede cu putința.

Astăzi reprezint o familie de oameni frânți, fără alte soluții care apelează la umanitate.
Dacă vrei sa îl ajuți pe Emanuel, vino joi, 13 Decembrie de la ora 18:00 la Biserica Geneza din Oradea (Str. Corneliu Coposu, nr.7, Complex Perla) și afla cum poți sa faci asta!

Toţi cei care vor să îl ajute pe Emanuel şi pe familia lui pot dona şi în conturile părinţilor, deschise la Banca Transilvania, pe numele Bala Sînziana Niculina:

RO24BTRLRONCRT0392510501 (lei)
RO71BTRLEURCRT0392510501 (euro)
RO50BTRLCHFCRT0392510501 (franci)
RO29BTRLGBPCRT0392510501 (lire)

Orice ajutor este binevenit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.