După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 noiembrie 2018

Olanda: O biserică ține slujbe neîntrerupte de 27 de zile, pentru a proteja o familie de refugiați

De 27 de zile, o biserică protestantă din orașul Haga a ținut slujbe religioase non-stop, pentru a proteja o familie de refugiați din Armenia, care sunt în pericol să fie deportați, scrie QZ.
Legea din Olanda prevede că poliția nu are voie să intre în lăcașuri de cult în timpul slujbelor religioase. Așa că preoți din întreaga țară țin cu rândul slujbele religioase de la Biserica Bethel, pentru a împiedica oficialii să aresteze familia Tamrazyan, care locuiește în Olanda de nouă ani.
Sasun și Anousche Tamrazyan, împreună cu cei trei copii ai lor, au fugit din Armenia și au cerut azil în Olanda, după ce au fost amenințați cu moartea, din cauza activismului politic al lui Sasun. După ani de luptă în instanță, familia a obținut azilul în Olanda, însă guvernul a contestat decizia și a avut succes în a obține o decizie care să le permitâ să deporteze familia.
Familia a aplicat apoi pentru o „grațiere a copiilor”, o procedură prin care familiile de refugiați cu copii care trăiesc de mai bine de cinci ani pe teritoriul Olandei să primească permis de ședere. Aplicația lor a fost însă respinsă, un lucru care nu este neobișnuit, în condițiile în care din mai 2013 și până acum guvernul olandez a admis doar 100 astfel de aplicații, din 1.360 câte au fost depuse.
În ultimii doi ani, familia Tamrazyan a trăit într-un azil din orașul Katwijk. Când au auzit că urmează să fie deportați, ei s-au refugiat într-o biserică din apropiere, însă pentru că aceasta era prea mică pentru a putea sta acolo ei au cerut ajutorul bisericii protestante din Haga.
În ultima lună, mii de oameni au vizitat biserica protestantă în care se află familia de refugiați și le-au adus acestora hrană și haine. Peste 300 de preoți olandezi și-au arătat sprijinul și au susținut slujbe religioase non-stop, pentru a împiedica deportarea familiei.
Citește articol complet pe Digi24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.