După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 noiembrie 2018

DECLARAȚIA DE LA SIBIU a comunităților locale ce compun platforma civică ÎMPREUNĂ

România are nevoie de o mişcare civică creştină de renaştere naţională, de oameni care, înainte de a-i cere ceva, să o slujească. 

Sunt atâtea lucruri de apărat, de afirmat. Gălăgia patriotardă, conservatorismul de cafenea, partidele făcute pe genunchi nu ne vor ajuta cu nimic. 

Oamenii trebuie să ajute oameni, inimile să caute inimi, minţile să convingă cu soluţii reale alte minţi. Cei care au asudat, au plâns şi s-au bucurat uneori în toţi aceşti trei ani sunt cei care pot schimba ceva în semenii lor, nu în listele unui partid sau altul. 

Mii de voluntari sunt o imensă forţă a binelui, a iubirii, a credinţei, a patriotismului. Din biserică spre societate, de pe strada noastră pe strada aproapelui nostru. 

Referendumul nu vorbeşte despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinţei lor, au curajul discernămīntului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică şi legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta. 

România are nevoie de creştini implicaţi, de cultura minţii şi a sufletului, de inteligenţă şi de caracter, de competenţă şi responsabilitate, de adevăr. 

Am experimentat destul cinismul inteligenţei, al aroganţei, al trufiei, ca şi pe acela al prostiei şi al hoţiei. Poporul român a fost boicotat la referendum de televiziuni, de partide. 

Cu toate acestea, avem alături 3 500 000 de români curajoşi, curajul şi discernămîntul lor este lecţia referendumului pentru toţi ceilalţi. 3 500 000 de cetăţeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.