După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 octombrie 2018

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali

În seara de 17 octombrie, PSD a fost ultimul partid care s-a delimitat de legea parteneriatului civil, propusă de un membru al guvernului cu ajutorul organizației Accept și al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).
Hotnews.ro a publicat această știre „pe surse”, explicând că Liviu Dragnea, liderul PSD, susținea proiectul doar ca pe o eventuală „compensație” în caz de validare a referendumului și că legea nu beneficiază de sprijinul parlamentarilor PSD.
Pe 10 octombrie 2018, Ludovic Orban, președintele PNL, a fost primul care s-a delimitat, cerându-le susținătorilor parteneriatului civil să organizeze și ei un referendum.
Pe 16 octombrie, Vlad Alexandrescu, unul din liderii USR, a anunțat că „PNL nu consideră oportună, în momentul de față, adoptarea unei asemenea legi” și că cel mai probabil peneliștii „nu doresc să se asocieze cu această inițiativă”.
La o dezbatere organizată la Grupul de Dialog Social (GDS) și initulată „Dezbinați împreună. România după referendum”, Vlad Alexandrescu de la USR și-a reafirmat, citat de Agerpres, susținerea pentru proiectul de lege a parteneriatului civil. El și-a reiterat poziția că referendumul pentru căsătorie ar fi declanșat „un val de ură”.
Vlad Alexandrescu de la USR susține că acum, după ceea ce el numește „valul de ură” al referendumului pentru căsătorie, ar fi cel mai bun moment pentru a introduce parteneriatul civil.
Totuși, Alexandrescu are trei nemulțumiri legate de proiectul legii parteneriatului civil:

  1. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege pentru parteneriat interzice adopția de copii pentru cuplurile de același sex.
  2. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că legea parteneriatului civil nu obligă „partenerii” să se prezinte și la starea civilă (așadar, această instituție chiar ar dubla căsătoria!).
  3. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege a parteneriatului civil conține și prevederi care permit obiecția de conștiință a lucrătorilor publici – de exemplu, un notar să nu fie obligat să încheie astfel de uniuni dacă ele sunt împotriva propriei conștiințe.
Ce mai urmează? De la USR ne putem aștepta în continuare la un amendament care să îi oblige pe preoți să binecuvânteze „căsătorii” între persoane de același sex și pe ceilalți membri ai societății să participe la aceste ceremonii aplaudând frenetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.