După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 octombrie 2018

Partidul vicepremierului italian Matteo Salvini intervine în cazul bisericii românilor care urma să fie transformată în moschee. Lăcașul de cult nu va mai fi vândut musulmanilor

ACTUALIZARE 29.10/ 20:35   Liga, formațiunea conservatoare aflată în coaliția de guvernare în Italia, a intervenit duminică pentru a bloca eforturile unei asociații musulmane de a transforma o fostă capelă de spital, care fusese folosită de Biserica Ortodoxă Română, într-o moschee, scrie Reuters, citată de news.ro.

Liderii Ligii din regiunea Lombardiei au anunțat că vor suspenda vânzarea folosindu-se de o lege din 2004 care le permite să intervină pentru a prezerva obiectivele culturale.

„Nu aș vinde niciodată o biserică și sunt uimit că cei care conduc spitalul nu și-au dat seama despre ce problemă sensibilă este vorba”, a afirmat pe Twitter președintele Lombardiei, Attilio Fontana, un politician din Liga Nordului.

„Totuși, ne vom exercita dreptul la primul refuz și nu va exista posibilitatea unui apel”, a adăugat el. Decizia sa înseamnă că Lombardia trebuie să cumpere acum proprietatea.

Liderul Ligii, Matteo Salvini, a avertizat de mai multe ori că societatea și cultura italiană riscă să fie eliminate de Islam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.