După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 octombrie 2018

Masacrul din sinagoga din Pittsburgh lasă în urmă 11 morți și 6 răniți

Un bărbat înarmat, despre care se știe că a lansat insulte și retorică anti-semite pe social media, a dat buzna într-o sinagogă din Pittsburgh, Sâmbătă, și a deschis focul, ucigând 11 persoane într-unul dintre cele mai mortale atacuri împotriva evreilor din istoria Statelor Unite.
Atacul de 20 de minute de la Tree of Life Congregation, din cartierul Squirrel Hill, a lăsat în urmă și 6 răniți, inclusiv patru polițiști care au intervenit la fața locului.
Suspectul, Robert Bowers, a intrat într-un schimb de focuri cu poliția și a fost împușcat de câteva ori. Bowers, aflat într-o stare stabilă la spital, a fost ulterior acuzat de 29 de infracțiuni, inclusiv de infracțiuni de ură și de nerespectare a  regimului armelor.
„Vă înștiințăm că în acest caz justiția va fi rapidă și severă”, a declarat Scott Brady, procurorul șef federal din vestul Pennsylveniei într-o conferință de presă, caracterizând masacrul drept „un act de ură teribil și inexplicabil”.
Autoritățile spun că înainte de ora 10 dimineața, Bower a intrat în sinagoga mare cu o armă de asalt și cu trei pistoale. Trei congregații separate aveau servicii de Sabat în diferitele zone ale clădirii. Biroul procurorului din Pennsylvania a declarat că victimele au informat că avea loc și un ceremonial de circumcizie, deși oamenii legii au afirmat ulterior că nu se află niciun copil printre cei morți sau răniți.
Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.