După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 octombrie 2018

Inaugurarea Bisericii Baptiste Mântuirea din Măguri, județul Timiș

Ziua de duminica, 7 octombrie, va ramane in istoria localitatii Maguri, din judetul Timis, ca fiind ziua in care a fost inaugurata prima cladire a unei biserici evanghelice. 

Inceputa, in anul 2014, ca filiala a Bisericii Crestine Baptiste Harul din Lugoj, comunitatea de credinciosi baptisti s-a rugat si  a sperat sa aiba, intr-o zi, propria casa de rugaciune. 

Dupa doi ani de munca, proiectul cladirii Bisericii din Maguri, inceput in toamna anului 2016, a fost finalizat in aceasta toamna, spre bucuria celor din localitate. Din cei aproape 1000 de locuitori, 85% sunt de etnie roma.

La realizarea acestui edificiu spiritual au contribuit biserici si credinciosi din tara, dar si din strainatate, principalii sponsori fiind: Samaritan's Purse, International Cooperating Ministries, Outreach Romanian Mission si Evangelisch Freikirchliche Gemeinde Jena.

La serviciul de inaugurare, condus de pastorul Ionel Tutac, au vestit Evanghelia fratii: Mihai Bojin, Gigel Olariu, Nat Thomas, Karl Flentje, LaVelle Hendricks si Dorin Cioabă.

Au cantat spre slava Domnului corul barbatesc al Bisericii Harul din Lugoj, grupul din Maciova si un grup din Sibiu care l-a insotit pe pastorul Dorin Cioaba.

Biserica din Maguri este slujita de pastorii Ionel Tutac si Marius Apopi.

Bucuria celor din Maguri continua cu o saptamana de evanghelizare, la care au fost invitati sa predice fratii:Paun Belciu, Jean Chiforeanu, Marius Ianc, Sergiu Ionescu, David Nicola, Bogdan Ionescu, Liubomir Novacov si Laurentiu Timis.

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.