marți, 9 octombrie 2018

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre LGBT: "Asta e o boală și trebuie tratată ca atare"

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat luni, la o zi după referendumul pentru căsătorie, că va ieşi din politică dacă se va ajunge la legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Rădulescu a mai susţinut că persoanele LGBT sunt bolnave şi trebuie tratate ca atare.

"Eu voi ieși bucuros din politică dacă se va ajunge că să se legifereze că un bărbat cu un bărbat pot forma o familie. Eu nu vreau să fiu părtaș la așa ceva. Ieri, în timp ce la noi se vota asta, în Franța se decidea că copiii pot începe viață sexuală la 13 ani, iar în Anglia că dacă un Alin vrea să își spună Alina și să meargă în fustă la școală și părinții nu sunt de acord să fie decăzuți din drepturile părintești. Ca medic vă spun că asta e o boală și trebuie tratată că atare", a afirmat Cătălin Rădulescu la Digi 24, susţinând că vorbeşte în calitate de român şi de fiu de preot.

După ce i s-a atras atenţia că postul ar putea fi amendat de CNA pentru afirmaţiile sale, deputatul a afirmat din nou că homosexualitatea este o boală sexuală.


Cătălin Rădulescu a mai susţinut că PSD trebuia să se implice oficial în campanie, să-şi asume acest lucru şi să mobilizeze românii la vot. Deputatul anticipează că vor urma atacuri la CCR şi se va pune presiune pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale în Parlament, pentru că eşecul referendumului a lăsat impresia că românii îşi doresc acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.