marți, 9 octombrie 2018

Daniel Gheorghe 🔴 Dacă proiectul de lege privind parteneriatul civil, care înseamnă o formă mascată de căsătorie pentru cuplurile gay, va ajunge la Parlament și nu rămâne vreo zece ani într-un sertar unde îi și este locul, avem o concluzie de tras...

Din partea guvernului se anunță un proiect de lege privind parteneriatul civil. Dacă acest proiect care înseamnă o formă mascata de căsătorie pentru cuplurile gay ajunge la Parlament și nu rămâne vreo zece ani într-un sertar unde ii și este locul, avem o concluzie de tras. Sper sa nu am dreptate în ce urmează sa spun. 

Concluzia este că Dragnea, în ciuda eforturilor reale de susținere a Referendumului făcute de multi oameni de buna credință din PSD, a "trântit meciul" la Bruxelles. 

Spun asta din mai multe motive : organizarea Referendumului într-un moment de maxima tensiune sociala care a vulnerabilizat mult tema Familiei, graba suspectă care nu a permis mai mult de o jumătate de luna de campanie de informare când la anul, după Paști, o data cu europarlamentarele ar fi putut fi un moment mult mai bun din perspectiva timpului de dezbatere a temei și a stării de spirit a cetățenilor, declarațiile rușinoase ale Vioricai Dancila de la audierea de la Bruxelles când aproape că și-a cerut scuze ca se organizează Referendumul, abuzurile de la BEC și confuziile legate de legislație, organizarea logistica a votării făcută pe genunchi și exemplele pot merge mai departe. 


Însuși mesajul lui Dragnea dat într-o zi la ora 9 seara, de asumare personala a Referendumului, a alimentat propaganda de tip securist din ultimele 2 săptămâni. 

În rest, respectul meu tuturor oamenilor de la toate partidele care au luptat pentru acest proiect! Timpul nu se oprește aici. În schimb veți vedea cum contraofensiva noii extreme stângi postmoderne va duce la o reacție de reviriment național!

Daniel Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.