marți, 9 octombrie 2018

Alin Jivan 🔴 Oamenii pot schimba legi, pot boicota referendumuri, dar nu pot modifica Legile Suverane ale lui Dumnezeu...

Creștinismul nu s-a dezvoltat în curtea împăratului Nero, ci în arenele lui. Nu printre oameni pașnici, ci printre fiare sălbatice. Printre lei înfometați.

Forța creștinismului nu se vede atât de clar în vremurile de libertate, ci în momentele de opoziție și persecuție.

Îi vom demonstra măreția nu stând în tribune, ci luptând în arene. Iubirea pentru Hristos nu se votează, ci se dovedește în luptă. Nu în lupta dintre gladiatori, nu o luptă cu arme ci în puterea curajului în fața fiarelor și a morții.

Apoi, nu putem experimenta puterea lui Dumnezeu navigând pe lângă mal, ci vâslind în larg unde furtunile sunt mai tari și vânturile mai puternice.

Din păcate creștinismul nu a fost niciodată prea eficient în vreme de libertate pentru că adepții i-au știrbit frumusețea și i-au slăbit puterea. Au căzut în adulter spiritual. Au creat idoli falși, l-au venerat pe Mamona și au adus în închinarea lor elemente păgâne.

Dragilor, să nu fiți necăjiți! Oamenii pot schimba legi, pot boicota referendumuri, dar nu pot modifica Legile Suverane ale lui Dumnezeu. Fiți necăjiți dacă trădarea nu a fost doar de la ei spre noi, ci și de la noi spre Dumnezeu.

Ne-a tulburat Dumnezeu în confortul nostru și ne-a chemat să navigăm în larg, nu să ne arunce peste bord ci să ne arate puterea Lui.

De aceea, nu vă temeți! El este în corabie, chiar dacă pare că doarme.

Cu dragoste și respect, Alin Jivan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.