După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 octombrie 2018

Alin Jivan 🔴 Oamenii pot schimba legi, pot boicota referendumuri, dar nu pot modifica Legile Suverane ale lui Dumnezeu...

Creștinismul nu s-a dezvoltat în curtea împăratului Nero, ci în arenele lui. Nu printre oameni pașnici, ci printre fiare sălbatice. Printre lei înfometați.

Forța creștinismului nu se vede atât de clar în vremurile de libertate, ci în momentele de opoziție și persecuție.

Îi vom demonstra măreția nu stând în tribune, ci luptând în arene. Iubirea pentru Hristos nu se votează, ci se dovedește în luptă. Nu în lupta dintre gladiatori, nu o luptă cu arme ci în puterea curajului în fața fiarelor și a morții.

Apoi, nu putem experimenta puterea lui Dumnezeu navigând pe lângă mal, ci vâslind în larg unde furtunile sunt mai tari și vânturile mai puternice.

Din păcate creștinismul nu a fost niciodată prea eficient în vreme de libertate pentru că adepții i-au știrbit frumusețea și i-au slăbit puterea. Au căzut în adulter spiritual. Au creat idoli falși, l-au venerat pe Mamona și au adus în închinarea lor elemente păgâne.

Dragilor, să nu fiți necăjiți! Oamenii pot schimba legi, pot boicota referendumuri, dar nu pot modifica Legile Suverane ale lui Dumnezeu. Fiți necăjiți dacă trădarea nu a fost doar de la ei spre noi, ci și de la noi spre Dumnezeu.

Ne-a tulburat Dumnezeu în confortul nostru și ne-a chemat să navigăm în larg, nu să ne arunce peste bord ci să ne arate puterea Lui.

De aceea, nu vă temeți! El este în corabie, chiar dacă pare că doarme.

Cu dragoste și respect, Alin Jivan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.