După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 septembrie 2018

Samy Tuțac 🔴 Nu răspundeți la ură cu ură și nici la injurii cu injurii...

Nici nu s-a încheiat bine votul de la Senat că a și fost declanșat un soi de jihad al progresiștilor neo-marxiști. Fără îndoială, ne aflăm într-o luptă spirituală teribilă. Împărăția Luminii invadează împărăția întunericului, iar aceasta din urmă ripostează. Suntem ca "niște miei în mijlocul lupilor", chemați să fim "înțelepți ca șerpii și fără răutate ca porumbeii." 

Văzând amploarea susținerii noastre pentru valorile creștine și mai ales determinarea de a nu ne lăsa prostiți de limbajul de lemn al corectitudinii politice, apărătorii ideologiei neo-marxiste au ieșit la atac. În ciuda evidențelor clare că ne aflăm, nu doar în fața unui atac fără precedent împotriva adevăratelor valori, ci în fața unui sistem organizat după modelul și ideologia marxistă, care are drept scop distrugerea familiilor, unii din formatorii de opinie din România fac tot ce pot să denigreze și să manipuleze. Și sunt abia la început. 

Supărați că nu reușesc să-și impună agenda lor secularistă, într-o Românie care se încăpățânează să nu renunțe la valorile creștine, fac tot ce le dictează interesele lor meschine pentru a denigra familia creștină, pentru a instiga la ură confesională și pentru a-și multumi stăpânii care le pun la dispoziție resurse importante. 

Frați creștini, nu vă lăsați intimidați sau manipulați nici de "cei de afară", nici de "cei din interior", care "înmoaie inima poporului". Nu răspundeți la ură cu ură și nici la injurii cu injurii. Dumnezeu este cu noi și va face lucruri mari. Lupta este abia la început, este nevoie de rugăciune, curaj, dragoste și acțiune!

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.