După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 septembrie 2018

REFERENDUM: O săptămână până la vot. Cum se poziţionează partidele politice

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că social-democraţii nu se vor implica în campania electorală pentru referendum, dar vor face acţiuni de informare. „Întrebarea care e pusă pe buletinul de vot este destul de neclară şi trebuie să îi ajutăm pe oameni să voteze în cunoştinţă de cauză”, a explicat Dragnea.
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în timpul reuniunii socialiştilor europeni, la Bruxelles, că este obligaţia tuturor să facă acţiuni în care să arate ce înseamnă referendumul pentru familie, dar că PSD nu va face campanie. „Este obligaţia tuturor să facă acţiuni în care să arate ce înseamnă acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, a declarat Dăncilă.
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, miercuri, că formaţiunea pe care o conduce nu se va implica în campania pentru referendum şi că partidul recomandă votanţilor săi să voteze conform conştiinţei.
Şi preşedintele PNL Ludovic Orban a spus, pe 2 septembrie, că PNL susţine referendumul pentru redefinirea noţiunii de căsătorie în Constituţie, dar nu va impune membrilor cum să voteze, pentru că fiecare se va poziţiona „în funcţie de cum îi dictează conştiinţa”. Orban a anunţat, joi, că va participa la referendumul pentru redefinirea familiei, liberalul neprecizând însă cum va vota.
De asemenea, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, le-a cerut vineri, maghiarilor din România, să participe la referendumul din octombrie pentru familia tradiţională şi să voteze după conştiinţă, fiecare susţinând valorile şi principiile în care crede.

Pe de altă parte, preşedintele PMP, Eugen Tomac, le-a recomandat membrilor şi simpatizanţilor partidului să iasă la vot şi să voteze „Da”.
Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că parlamentarii formaţiunii vor vota împotriva modificării Constituţiei pentru redefinirea noţiunii de familie, considerând că este o temă falsă, iar a doua zi după referendum viaţa niciunei familii nu va fi mai bună cu absolut nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.