După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 septembrie 2018

Se trezește și Danemarca? Ministerul danez al culturii cere televiziunii și radioului de stat să evidențieze rădăcinile creștine ale țării

Este binecunoscut faptul că BBC – corporația britanică de stat pentru informarea publicului larg – promovează fără încetare linia ideologică „progresistă”, reducând în mod drastic referințele la cultura tradițională din Marea Britanie. Însă această tendință, specifică tuturor canalelor guvernamentale de informare din Europa occidentală, poate fi reversată; danezii au demonstrat că acest lucru este posibil.
Ministerul danez al culturii a transmis recent radioului danez contractul oficial guvernamental pentru 2018-2023, în care se anunță unele reduceri bugetare destul de semnificative, care au dus la pierderea a aproximativ 400 locuri de muncă. Dar acesta nu este cel mai important aspect al contractului.
Radiodifuziunea daneză a primit un nou set de linii directoare. Acesteia i se cere să suțină moștenirea culturală nativă a Danemarcei în programele radio pe care le va realiza de acum înainte, și să sublinieze rolul fundamental al creștinismului în societatea daneză. Radioul danez are sarcina de a clarifica faptul că societatea daneză se bazează pe principiile democrației, care își au rădăcinile în creștinism.
Contractul emis pe 18 septembrie de Ministerul Culturii din Danemarca include propuneri precum:
Radioul danez „trebuie să își consolideze oferta privind valorile culturale, democratice și istorice din societatea daneză, inclusiv o diseminare clară a culturii daneze și a patrimoniului cultural danez. Trebuie să fie clar, în programele și platformele difuzate de Dansk Radio, că societatea noastră se bazează pe guvernare din partea cetățenilor, înrădăcinată în creștinism.”
Continuarea pe www.inliniedreapta.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.