După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 septembrie 2018

Liberalii se vor implica în campania pentru Referendumul privind definirea familiei în Constituție

Deși la votul de marți, din Senat, au existat și câțiva senatori liberali care au votat împotriva organizării Referendumului pentru căsătorie, membrii PNL care susțin valorile familiei tradiționale se vor implica în campania pentru referendum. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, care a menționat că „toți cei care cred în forța familiei tradiționale se vor implica în campania pentru referendum. Ne vom adapta. Deocamdată, a fost ieri votul în Senat și vom pregăti dispozitivul de mobilizare al partidului în această campanie”.

Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat marți, cu 107 voturi „pentru”, 13 voturi „împotrivă” și șapte abțineri, proiectul legislativ care își propune revizuirea articolului 48 din Constituție, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, și nu între soți, așa cum este în prezent. 

USR a fost formațiunea care a  votat împotrivă, liberalii Florin Cîțu, Daniel Fenechiu, Iulia Scântei și Alina Gorghiu votând, de asemenea, împotriva organizarii Referendumului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.