După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 septembrie 2018

Gabriel Popa 🔴 Un boicot al referendumului va fi un eșec

După ce au răspândit cantități industriale de fake news-uri și calomnii, de-a lungul celor trei ani în care inițiativa cetățenească a Referendumului pentru căsătorie a fost blocată de politicieni, opozanții organizării Referendumului pentru Căsătorie și-au prezentat strategia pentru Referendum: #boicot. Iată un exemplu care rezumă gândirea din spatele strategiei:

„Aveți opțiunea de a boicota Referendumul, care poate însemna un NU apăsat. Iată de ce. Pentru ca scrutinul să fie validat este necesară prezența la urne a 30% dintre persoanele cu drept de vot. Fără cvorum, Constituția nu se schimbă, chiar dacă sută la sută din participanți cer schimbarea definiției familiei.Boicotarea este văzută de cei mai mulți analiști ca fiind singura variantă plauzibilă de blocare a inițiativei de schimbare a Constituției” (citez dintr-un mesaj al campaniei Declic anti-Referendum.)

Ca primă observație, vechile obiceiuri mor prost. Odată ce ai răspândit, timp de trei ani, fake news-uri, este greu să mai spui adevărul. Chiar judecătorul Cristi Danileț ne arată, într-un text recent, că Referendumul nu își propune să schimbe definiția familiei sau să redefinească familia: „Acest referendum nu privește familia: el nu redefinește familia, așa cum titrează presa, ci precizează (nici măcar nu modifică) un cuvânt dintr-un alineat al unui articol din Constituție - este vorba de art. 48 alin. (1) - care se referă la CĂSĂTORIE. (…) „Viața de familie este reglementată la un alt articol din Constituție - art. 26 alin. (1) - care NU ESTE SUPUS MODIFICĂRII.”

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.