După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 septembrie 2018

Corectitudinea politică scoate în stradă la Chemnitz, în Germania 15.000 de oameni 🔴 Cine sunt și ce vor protestatarii prezentați de mainstream media ca „extremă dreaptă”

Pe 1 septembrie 2018, la Chemnitz, oraș din partea estică a Germaniei care, în timpul RDG-ului, se numea orașul Karl Marx, au avut loc manifestații prezentate de presă ca fiind de extremă dreapta.
Scânteia a fost înjunghierea a trei germani care a dus la moartea unui tâmplar în vârstă de 35 de ani, Daniel H. Cele trei victime, colegi de servici, erau împreună cu familiile, după ce sărbătoarea orașului se încheiase. Un grup de arabi au cerut unei femei o țigară și au primit-o. Apoi l-au întrebat pe cel ucis, Daniel H., dacă are droguri, iar el a răspuns că nu are. Arabii au plecat, însă au revenit și au început direct să înjunghie, fără motiv. Erau mai mulți decât doi. Daniel H. a murit pe loc. Al treilea bărbat atacat încă se află în spital. Nu a existat în prealabil vreo ceartă, totul s-a întâmplat fără motiv, cei trei au fost înjunghiați apărându-se pe ei și familiile lor, spune un martor ocular într-o mărturie video distribuită de jurnalistul Paul Bașotă.
Poliția a încercat să ascundă că făptașii erau imigranți. Totuși, informația a ajuns în presă datorită unui ofițer corecțional (foto jos) care a avut acces la documente. El a recunoscut  că a vorbit cu presa într-o declarație publicată prin avocatul său:
Doresc ca mass-media să nu mai aibă puterea absolută de a pune la îndoială faptele întâmplate, de a le manipula sau de a le întoarce după cum le convine. Doresc ca întreaga opinie publică să cunoască faptele concrete cunoscute în acest moment.
Continuarea pe  www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.