După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 septembrie 2018

✡ CĂLĂTORIE ÎN ȚARA SFANTĂ ȘI IORDANIA CU PĂSTORUL VIOREL CANDRIANU



Locuri ca Ierusalim, Nazaret, Galileea, Canaan, Iordan, Capernaum, Marea Roșie sau Muntele Nebo le cunoşti din copilărie, din poveştile bunicii, de la biserică sau din Cartea Cărților, pe care parcă o ştii pe de rost, şi care crezi că a spus totul despre Ţara Sfântă. Și totuși .... poate spui și tu la fel ca Toma  - „ Dacă nu voi vedea nu voi crede”.

Cu oferta Oxentia Tourism ai acum ocazia să te convingi chiar tu că toate aceste zone sunt încărcate de semnificație și de prezența lui Dumnezeu!

În plus de asta, toți cei care au vizitat aceste locuri spun că citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv ținuturile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agenția Oxentia Tourism totul devine acum realitate!
Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți locul în următoarea călătorie în Israel și Iordania ce va avea loc în  perioada 12 -19 Noiembrie 2018 ! În această călătorie vom fi însoțiți de pastorul Viorel Candrianu, cel care ne va desluși tainele locurilor și din punct de vedere spiritual.

Programul pentru călătoria de 8 zile în Israel și Iordania, poate fi găsit detaliat pe zile aici: https://bit.ly/2JcNcRy sau

Pentru rezervări sună la: 0744.535.522 sau 0746.675.313

Retrăiește istoria biblică pășind cu emoție în Țara Sfântă și Iordania alături de Oxentia Tourism !



️ Vizitează-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/OxentiaTourism
 Vizitează-ne pe Twitter: https://twitter.com/Oxentia_Tourism
 Vizitează-ne pe Youtube: https://www.youtube.com/OxentiaTourism


Shalom !
Cu prețuire,

Mihail Manole
Manager | Oxentia Tourism 

Tel: + 40 746 675 313 |
Webpage: www.oxentiatourism.ro        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.