După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 septembrie 2018

Acum se va vedea pe cine interesează cu adevărat viitorul României: La Referendum!

Mai mult ca niciodată, poporul acestei țări așteaptă zilele acestea aprobarea Referendumului pentru revizuirea Constituției în privința definiției căsătoriei. După aproape trei ani de așteptare, după incredibile și neverosimile amânări, tergiversări și persiflări, politicienii noștri au dat dovadă de un dezinteres cras pentru cea mai arzătoare problemă.

Familia este singura instituție întemeiată de însuși Dumnezeu, care este temelia întregii societăți și care, din păcate și spre pierzania omenirii, a devenit ținta comună a tuturor atacurilor directe și indirecte ale modernismului și progresismului în care trăim în secolul XXI.
Au căutat nod în papura legislației, li s-a părut mereu că procedura ar trebui îmbunătățită, că s-ar putea ca ceva să fie ilegal.
Vedeți și acest articol.
Oare de ce nu și-au pus aceste întrebări când au dat legi cu mare ușurință pentru a ușura soarta celor acuzați penal sau când au vândut țara și economia și când au ucis fără menajamente sursa de venit a țăranilor, pretextând pesta porcina? Când au mărit salarii bugetarilor fără ca nimeni să știe sursa banilor, când și-au alocat pensii speciale, când au adaugat taxe la popor, când au împovărat angajatorii mici și mijlocii? Nu și-au pus problema legalității nici când au atacat demonstranții din Piața Victoriei recent și în multe alte rânduri.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.