După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 septembrie 2018

A.C.B.P.R. 🔴 INFORMARE REFERENDUM PENTRU PROTEJAREA INSTITUȚIEI FAMILIEI

Stimati membri, colaboratori si simpatizanti ai Asociatiei 
“ Christian Businessmen and Professionals of Romania”,
     
      Dupa cum bine stiti, Asociatia ,,Christian Businessmen and Professionals of Romania” este alaturi de Coalitia pentru Familie in calitate de partener pentru sustinerea demersurilor cu privire la modificarea art. 48 alin.1 din Constitutia Romaniei.
       Astfel, va informam ca Marti - 28.08.2018, a avut loc o sedinta organizata de Coalitia pentru Familie la care au participat si reprezentanti ai asociatiei. Scopul acestei intalniri a fost propunerea unor actiuni pentru sustinerea Referendumului care va avea loc in perioada imediat urmatoare.

     Avand in vedere cele de mai sus, avem rugamintea sa va implicati si dumneavoastra in mod activ in informarea oamenilor pentru a merge la vot. Cand vom afla cu exactitate data Referendumului vom reveni cu mai multe detalii si informatii.

Dumnezeu sa fie cu Romania!
Cu deosebita consideratie,
Consiliul Director al A.C.B.P.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.