După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 august 2018

Tony Berbece 🔴 Încălzire globală sau semnele sfârșitului

Vorbeam ieri cu cineva despre cum gândește lumea astăzi și despre cât de mințită este de Înșelătorul, doar ca să nu se împace cu Dumnezeu. Spunea acea persoană că dacă ar fi mâine răpirea și ar dispărea subit o parte din populație, milioane de oameni, lumea ar zice că i-a răpit extratereștrii (reptilienii) numai să nu se pocăiască și să creadă în Dumnezeu și în Scriptură.
Când nu crezi în Dumnezeu nu rămâi necredincios, ci începi să crezi în cele mai mari aberații inventate de Satana.

Văd că semnele acestor vremuri, semne care ne cheamă pe toți fără excepție la pocăință, sunt interpretate de unii ca fiind efecte ale “încălzirii globale”. Dacă ninge în mijlocul verii e încălzire globală, dacă plouă necontrolat tot încălzire gloabală e. Dacă e cutremur tot încălzire globală și dacă e grindină ca în Paris și alte zone tot încălzire globală e. Totul este “încălzire globală”, dar de ce aproape nimeni nu mai ia în calcul ce a zis Hristos:
“Fățarnicilor, fața cerului știți să o deosebiți, dar semnele vremurilor nu le puteți deosebi (Matei 16:3)?”
Cel mai trist și periculos lucru este să ratezi fix chemarea ta la împăcarea cu Dumnezeu, să ajungi așa de împietrit (scleros în greacă de unde avem scleroză) încât, când vine judecata peste tine, în loc să te pocăiești să ajungi ca cei din Apocalipsa, care-L huleau pe Dumnezeu și tot nu se lăsau de rău.
Nu aș vrea să ajungi acolo încât să-ți fie mai ușor să-L blestemi pe Dumnezeu decât să-i spui: “Iartă-mă și ai milă de mine!” Când oamenii ajung atât de batjocoritori și împietriți este și acesta un semn al sfârșitului, înseamnă că împietrirea inimii lor e prea mare și nu mai au scăpare.
Închei cu un verset din Evrei: “Luați seama dar, fraților, ca niciunul dintre voi să n-aibă o inimă REA și necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel viu (Evrei 3:12)!”
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.