După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 august 2018

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noștri,

          E o bucurie să putem împărtăși cu voi binecuvântările și provocările pe care le trăim, știindu-ne susținuți cu dragostea voastră izvorâtă din Hristos. Dumnezeu să fie glorificat prin lucrarea pe care o face în voi, în noi și în cei din jurul nostru.

          De la ultimul nostru e-mail, s-au întâmplat atât lucruri pe care le așteptam, cât și unele ce ne-au luat prin surprindere. Credința ne-a fost testată, inimile ne-au fost lărgite și trupurile au început să se obișnuiască cu mai puțină odihnă.

          De la începutul lunii iulie și până în această săptămână am organizat și găzduit la Ulziit cinci tabere pentru copii (două tabere sportive, două de engleză și una pentru copii expați), după care sora Tumen din adunarea noastră a susținut un curs muzical intensiv cu câțiva dintre elevii ei, timp de șase zile. În ansamblu, am lucrat cu aproximativ o sută de copii. Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru tot ceea ce s-a întâmplat și ne dorim ca El să-și ia slavă veșnică din viața acestor copii.

          Acesta a fost primul an în care am desfășurat taberele în exclusivitate cu echipe de lideri mongoli, aceasta fiind o ocazie să descoperim noi talanți de slujire printre credincioșii mongoli.

          Cu două zile înainte de a treia tabără, am fost contactați de o familie din vecinătatea punctului nostru de lucru din Ulziit, în legătură cu o fetiță născută în luna iunie de către o mamă minoră ce nu o poate îngriji și a cărei familie dorește s-o dea spre adopție. O săptămână mai târziu, am primit-o acasă pe micuța Sara și de atunci ne adaptăm la viața de familie în patru. Fetița este o binecuvântare specială pentru noi și Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru cinstea ce ne-o face să-i fim părinți.

          În aceste săptămâni ne ocupăm de actele necesare îngrijirii ei până la momentul adopției. Mama biologică a semnat pentru adopție, însă după experiențele cu documentele pentru Cinzo, ne așteptăm la un proces anevoios. Rugați-vă împreună cu noi pentru o cooperare bună din partea familiei, până la finalizarea actelor!

          În același timp, Îi cerem lui Dumnezeu călăuzire în ce privește ajutarea familiei din care provine Sara. Familia are în întreținere șapte copii, singurii adulți fiind mama și bunica copiilor, tatăl fiind decedat de câțiva ani. În ultimii trei ani au locuit într-o casă închiriată, cu o singură cameră, fără electricitate. Ne-au comunicat că cea mai mare nevoie a lor este aceea de a avea o locuință personală. Dorim să fim sensibili la nevoile lor, însă dorim în același timp să fim înțelepți în această decizie.

          Vă mulțumim că ne sunteți alături și dorim belșug de har asupra fiecăruia dintre voi, în toate circumstanțele călătoriei acesteia spre sfințire.

Cu prețuire,
Sami, Ani,
Cinzo și Sara

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.