joi, 30 august 2018

Propaganda LGBT face victime: copiii iau în serios ideea de a-și „explora” identitatea sexuală la vârste la care nici măcar nu știu ce este sexul

Leia Piece, din Denver, Colorado, a declarat pentru canalul de televiziune Fox că l-a găsit pe fiul său, Jamel Myles, mort în casă, la câteva săptămâni după ce acesta i-a spus că este „gay”.
„Părea așa de speriat când mi-a spus: ‘Mami, sunt gay’. Am crezut că se joacă, așa că m-am uitat în spate, pentru că eram la volan, și el era chircit tot și părea foarte speriat”, a declarat Piece.
Femeia a mai declarat că fiul său i-a spus că vrea să le zică și colegilor de clasă, pentru că era „mândru de el”.
Mama a mai spus că fiul său a dorit să se îmbrace „mai feminin” de când i-a făcut mărturisirea.
„Mi-a spus: ‘Pot să fiu sincer cu tine? Știu că îmi cumperi haine de băiat, dar mai degrabă aș vrea să mă îmbrac ca o fată’”, a relatat Leia.
Joi, 23 august, la numai patru zile după ce a început clasa a IV-a școala elementară Joe Shoemaker, Myles a murit.
Departamentul de Poliție din Denver a anunțat că, în urma examinării medico-legale, cea mai probabilă cauză a morții băiatului este sinuciderea, dar nu a dat detalii despre modul în care copilul și-a luat viața.
Leia Pierce a mai declarat că Myles purta unghii false pe 20 august, în prima zi de școală.
„Copilul meu a murit din cauza batjocurii colegilor, de aceea s-a sinucis”, a declarat mama lui.

Toate articolele din presa internațională acuză „bullyingul” la care colegii de clasă l-au supus pe băiat, dar nimeni nu-și permite să scrie despre demența unui întreg sistem care l-a împins pe un copil de 9 ani să se declare „gay” și nici despre imbecilitatea mamei, care nu a găsit altceva mai bun decât să încurajeze copilul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.