După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 august 2018

Oamenii simpli nu au timp de ideologie LGBT, dar cad ușor în capcana aparentei libertății oferite de laxitatea morală a filosofiei dușmanilor civilizației 🔴 “Live and let live” sună minunat până când cei pe care îi lași să trăiască se dovedesc a fi exact aceia care au ca scop distrugerea identității și viitorului tău și al copiiilor tăi 🔴 Pentru că "Live and let live" este în realitate minciuna în spatele căreia se ascunde lipsa totală de tolerantă și meschinaria monstruoasă a agendei neo-marxiste...

Aceștia sunt dușmanii nostri. Aceștia sunt, în Romania, agentii distrugerii culturii si civilizatiei noastre. Aceștia sunt inamicii declarati ai tradiției, ai familiei și ai credinței creștine . Aceștia sunt vârful de lance al agendei distopice progresist-globaliste. Aceștia sunt adevărata ciuma rosie, care defileaza astăzi sub steagul albastru al UE și sub steagul curucubeului. Împotriva lor nu trebuie dat înapoi, niciodată, nici un pas.

Trebuiesc combătuti ideologic oriunde, la orice pas, cu orice ocazie. Trebuiesc combătuti nu cu violență, dar cu tenacitate. Nu cu atacuri la persoana, ci cu logică, bun simt (common sense) și rabdare. Nu există aliat mai bun în lupta împotriva lor decât realitatea, în forma ei științifică, istorică și personală.

În randul lor veți găsi oameni deștepți, oameni frumoși, oameni educați și oameni buni. Veți găsi prieteni uneori. Ce nu veți găsi niciodată însă, sunt oameni înțelepți. 

Tot asa cum trebuie sa fim de neclintit în fața șarmului lor aparent (tinerețe, prospețime, inocență etc) sau pretextelor lor atractive (anti-corupție, ecologism etc), la fel trebuie să ne amintim și că majoritatea dintre ei sunt victimele captive ale unei îndoctrinari sistematice și insidioase și că doar o experienta personală sau o educație foarte sănătoasă ne-a permis noua sa evităm aceeasi soartă. 

Dusmanul nu este individul din fața noastră, dușmanul este organizația din care face parte, dar mai ales forța care stă în spatele acestor organizații. De aceeasi nu trebuie să ne lăsăm argumentația întunecată de ură și agresivitate.

Să nu uitam ca lupta noastră nu este mânată de ură față de cei care sunt altfel decât noi, ci de dragostea și nevoia de a ne proteja tradițiile și identitatea. 

Noi nu suntem cei care distrugem, suntem cei care protejam ceea ce s-a construit. Lupta care urmează cu acești agenti ai Haosului și Distrugerii nu oferă decât, în cel mai bun caz, satisfactia mută a supraviețuirii. Dar alternativa, prin consecintele ei, este inacceptabilă. Organizatiile de mai jos trebuiesc discreditate, combătute și revelate pe toate fronturile, cu toate mijloacele. 

Datoria noastra este și să le confruntam direct, dar în special să le împiedicăm lărgirea sferei de influență în rândul oamenilor neutri. 

Miza nu sunt membrii acestor organizatii (desi unii dintre ei, la nivel personal, ar merita adusi de partea civilizației), ci imunizarea celor vulnerabili la ideile toxice răspândite de aceste organizații. Oamenii simpli nu au timp de ideologie LGBT, dar cad usor în capcana aparentei libertății oferite de laxitatea morala a filosofiei acestor dușmani ai civilizației. 

“Live and let live” sună minunat până când cei pe care îi lași să trăiască se dovedesc a fi exact aceia care au ca scop distrugerea identitatii și viitorului tău și al copiiilor tăi. Pentru că "Live and let live" este în realitate minciuna în spatele careia se ascunde lipsa totală de toleranta și meschinaria monstruoasă a agendei neo-marxiste promovate de aceste organizații. 

Intelighentia de stânga nu a fost niciodată prietena poporului, a fost doar dușmanul implacabil al elitelor naturale cimentate de secole de civilizatie. Marxismul a folosit întotdeauna ura de clasă ca mijloc al slăbirii unității și coeziunii comunitare. Viziunea marxista are întotdeauna clase întregi de care ar fi mai bine să “scăpăm ” pentru binele omenirii. 

Am scapat de moșieri și chiaburi in anii 50. Acum a venit timpul sa scapam de “știrbi ” și “deplorabilii” care ne țin pe loc din drumul catre societatea multilateral-dezvoltată, din drumul catre crearea “omului nou”. Ne țin pe loc prin conservatorismul lor habotnic, prin credinta în Dumnezeu, prin aderența la familie și tradiții. Sunt vitele care dau utopiei democratice un miros de balegar pe care absolvenții universitatilor occidentale nu îl suportă. Sunt deplorabilii lui Trump, boșorogii de la Brexit, fascistii italieni, fanaticii polonezi, știrbi care nu voteaza USR. 

Viziunea marxista nu va oferi niciodată altceva decât diviziune și ură, pentru că este fundamentată pe ideea conflictului social, nu al simbiozei sociale. Și în aceasta constă toxicitatea agendei acestor dușmani ai civilizatiei și ai lui Dumnezeu. Și să nu uităm că Dumnezeu este cu noi, nu atât prin cuvantul Său mai mult sau mai puțin relevat, cât prin creația Sa care ne înconjoară și ne inspiră in fiecare zi.

Organizații de stânga, de extremă-stânga și anticreștine din România:

Miliția Spirituală
Active Watch
Tinerii Mânioși
Fundația pentru o Societate Deschisă
Asociatia Secular Umanista din Romania
Centrul pentru Constiinta Critica
Expert Forum
Academia de Advocacy
Agenţia de Dezvoltare Comunitară Împreună
Asociaţia ACCEPT
Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC)
Asociaţia pro Democraţia (APD)
Asociaţia Română pentru Cultură Educaţie şi Normalitate (ARCEN)
Asociaţia Tura în Natură
Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe)
Centrul Parteneriat petru Egalitate (CPE)
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)
Centrul Român de Politici Europene (CRPE)
Freedom House
Fundaţia Parteneriat pentru Acţiune Comunitară şi Transformare (PACT)
Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC)
Funky Citizens
Grupul pentru Democraţie Participativă Plenum

Dan Minculescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.