După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 august 2018

Andrei Manea 🔴 Statul român îți vrea copiii! De ce? Să-i REEDUCE! Vei renunța la ei?

O nouă viziune prinde rădăcini în occident: ideologia de gen. Mai pe scurt, te-ai născut femeie dar dacă “te simți” bărbat, te poți transforma în bărbat (și viceversa). Da, oricât ar părea de surprinzător, conform acestei ideologii, poți deveni din femeie - bărbat și din bărbat - femeie. Costurile implicate (intervenții chirurgicale, tratament medicamentos, etc ) sunt suportate din fondurile publice. Îți poți schimba numele. Vei primi un buletin nou. Efectele acestei ideologii? Încercați să le aflați singuri.
Ce se întămplâ în România?
*În IUNIE 2016, Parlamentul României a ratificat Convenția de la Istanbul, în care, pentru prima data în istoria umanității, GENUL nu mai este determinat de sexul biologic ci de ROLUL pe care un om decide să și-l asume: cel de bărbat sau cel de femeie. Genul este astfel o alegere fără nici o legătură cu biologia. Conform convenției, statul va include în materialul didactic, la toate nivelurile de educație, informații relevante pentru implementarea acestei noi viziuni.
POȚI SPUNE: “Ce să facem? Trebuia să ne aliniem și noi vremurilor!”. OARE?
Polonia, Croația, Ungaria sau Bulgaria sunt state care au refuzat ratificarea acestei convenții. De ce? Contravine sistemului de valori morale sau legislației interne.
*În IULIE 2018, prin Legea nr. 174/2018 si Legea nr. 178/2018, Parlamentul României, transformă în normă juridică internă, noua viziune asupra genului. Un extras din lege: “Ministerul Educației Naționale are obligația de efectua demersurile necesare pentru a include în curriculumul școlar al fiecărui nivel de educație şi abordări didactice precum: … rolurile de gen, etc”.
POȚI SPUNE: “Legi care nu se vor aplica niciodată”. OARE?
Iată ce s-a dorit a fi învățați elevii minori de la un liceu din Vrancea în data de 24 februarie 2018, la care a “conferențiat” o persoană transgender (o personă de sex feminin care se consideră barbat): “ Identitatea de gen și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, care se pot combina ȋn orice fel posibil. Eu acum mă identific ca un bărbat trans. Hetero, sacro (?), romantic și pan-sexual nu mă ȋntreba ce ȋnseamnă, vreau să vă faceți voi exercițiile!” , iar în continuare, persoana transgender de sex feminin le spune copiilor: „Am avut relații de lungă durată cu femei pe care le-am considerat heterosexuale, pentru că eu - și asta vreau să fac mențiunea pentru că persoanele trans s-au săturat să fie reduse la corpul lor, la organele lor genitale; nu vrem să fim reduși la asta. Genul e aici (arată spre propriul cap). Dar există persoane trans care sunt heterosexuale, care pot fi homosexuale și care sunt homosexuale, sau orice altă identitate sexuală, orientare sexuală. Se pot ȋmbina ȋn foarte multe feluri.”
* POȚI SPUNE: “Ne putem opune!”. OARE?

In data de 24 AUGUST 2018, cei care au apărat copii din Vrancea, explicând cu subiect și predicat părinților și instituțiilor implicate ce anume urmau să fie învățați sute de copii din Vrancea, fără acordul părinților, sunt chemati la CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării). Sunt acuzați de “discriminare directă, hărțuire și dispoziția de a discrimina pe criteriile de gen, orientare sexuală și identitate de gen”. Printre cei chemați la “Poliția Gândirii și Exprimării” se numără: Ana Corina Săcrieru (părinte, avocat, purtător de cuvânt al Coaliției pentru Familie), ÎPS Ciprian (Ahiepiscop al Buzăului si Vrancei), Valentin Gheorghiță (directorul ateneului popular din Focsani).
Urmeaza a fi interogați, intimidați și posibil amendați.

*Statul român îți vrea copiii! De ce? Să-i REEDUCE!
Vei renunța la ei?

POTI SPUNE “Nu e chiar asa …”. OARE?
Andrei Manea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.