După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 august 2018

Misiune în Republica Centrafricană...

Cu ajutorul Domnului vineri 10 August vom pleca în misiune în Republica Centrafricană, să fim alături de frarele John Balizou și de Biserica Domnului din Bangui. 

Dumnezeu a adus vremea în care creștinii din România se pot implica în lucrarea de vestire a Evangheliei și de lărgire a Împărăției lui Dumnezeu, până la marginile pământului. 

Vom sta până în 21 August și vom căuta să fim la dispoziția Domnului și a fraților noștri din Africa. Toți puteți fi parteneri cu noi în rugăciune și vă mulțumim anticipat pentru suportul și dragostea dumneavoastră. 

De asemenea, dacă doriți să fiți parte din această lucrare și în alte moduri, vă rugăm să ne contactați până joi 9 August. 


Proiectele în care vrem să ajutăm sunt multiple, iar nevoile sunt mari, dar Dumnezeul în care ne încredem noi este bogat în resurse și în îndurare. Fiți binecuvântați de Domnul!

În slujba Lui,
Dănuț Tanc, Colly Tîrziu și Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.