După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 august 2018

Hărțuielile legale continuă pentru cofetarul creștin din SUA căruia Curtea Supremă îi făcuse dreptate


de Anghel Buturugă, Facebook.com
Cazul cofetarului crestin din Colorado caruia i s-a facut dreptate de catre Curtea Suprema de Justitie a SUA nu e incheiat.
La doar cateva saptamani de la decizie, Jack Philips a fost asediat cu cereri facute deliberat pentru a-l provoca. Astfel, lui Jack i s-a dat comanda de tort pentru a celebra procesul de tranzitie al unui transgender (de la un gen la altul), dar si comenzi pt torturi pentru consumul de marijuana sau care contineau mesaje sexuale explicite si simboluri sanatice.
Comisia pentru drepturi din Colorado, care a fost criticata de Curtea Suprema pentru discriminarea lui Jack, a inceput o noua procedura impotriva cofetarului, de aceasta data pentru refuzul acestuia de a onora comanda de celebrare a tranzitiei de gen a unui transgender.
ADF (Alliance Defending Freedom) a sarit in apararea cofetarului, dand in judecata Comisia din Colorado pentru ostilitatea arata fata de Jack si credintele sale.
Tammy Bruce, o femeie gay, scrie pentru Washington Times ca este socata de maniera in care agenda activistilor gay liberali a devenit opusul miscarii pentru drepturi civile egale:
Scopul miscarii era sa fim lasati in pace si sa nu fim pedepsiti pentru ceea ce suntem. Acum, insa, persoanele gay si lesbienele targheteaza alte persoane pentru a le pedepsi si distruge, doar pentru ceea ce sunt acestea. Acum, crestinii sunt cei care sunt vanati de elita liberala care detine puterea in societate si care cere, ironie, ca acestia sa fie hartuiti, pedepsiti, concediati sau falimentati pentru ca sunt diferiti si pentru ca nu se conformeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.