După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 august 2018

Florin Ianovici 🔴 Zilele sunt negre, holdele sunt albe

Ne-am învrăjbit. Ne-am divizat. Suntem subiect de știri la nivel internațional: austrieci bătuți, israelieni bătuți, români bătuți...
Reacția disproporționată a Jandarmeriei este oglinda tulburărilor care au destabilizat România. Spectrul politic este mai cenușiu ca niciodată.
Imaginile cu oameni agresați deși au reacționat pașnic, confirmă faptul că uniforma nu civilizează, nu responsabilizează dacă nu există o educație minimă.
Ștefania, femeia jandarm lovită cu pumnii, cu picioarele, cutremură sufletul și te face să te întrebi dacă unii dintre oameni mai știu ce înseamnă cuvântul mamă, soție, fiică.
Declarațiile iresponsabile ale unor politicieni cu privire la manifestanți dovedesc că poporul român este o piesă de șah pe tabla de joc a celor care, fără scrupule, își doresc puterea cu orice preț.
Jocul de-a baba oarba a celor care au organizat manifestația și mai apoi au fugit de răspundere este o reflectare dureroasă a goanei după rating, de populism.
Diaspora care a stat ore în șir la cozi ca să voteze, deși a fost batjocorită, a dorit să se știe că există, că are o voce, o dorință.
Trivialitatea ajunsă strigăt de război, simbol al unei mișcări sociale e o rușine pe care nicio justificare pretins filosofică nu o poate spăla. Nu poți fi vulgar și să lupți pentru viitorul copiilor tăi în același timp.
Mass media care prezintă știrile după afinități sau partizanate anulează orice urmă de încredere în profesionalism și etică. Banii sunt mai presus de moralitate.
Ce e de făcut?
Să fim lucizi, raționali. 
Pe rând s-au succedat la guvernare mai toate partidele. Toate au dezamăgit. Toate au avut corupții lor, scandalurile lor. PSD -ul e doar un alt partid. Nu întâmplător politica are renumele de a fi...ceea ce este.

Să fim înțelepți. 
Istoria lumii o știm. E scrisă în Biblie. Nu promovez pasivitatea, neimplicarea în viața societății, dar trebuie să păstrăm viziunea duhovnicească asupra vieții. Aici, pe pământ, nu va fi niciodată un rai, ci dimpotrivă. Sursa fericirii noastre este o altă Împărăție.

Să ne respectăm unii pe alții. 
Fiecare are o istorie, o creștere, un anumit nivel de maturitate. Fiecare are o serie de argumente care justifică acțiunile, atitudinile la nivel personal. Respectul este însă singurul mod prin care te faci atât auzit, cât și ascultat.

Să luptăm cu armele luminii. 
Noi ne rugăm, postim și facem milostenii celor în nevoi. Lupta noastră e cu întunericul, cu puterile văzduhului care nu sunt străine de dezbinarea României ca națiune. Doar cei credincioși știu cu adevărat cine este inamicul României. Prin smerenie, trăire spirituală și dragoste de Dumnezeu putem aduce biruința în țara noastră.

Să lucrăm pentru Dumnezeu.
Secerișul este gata, holdele sunt albe, coapte. Cine alergă pentru Dumnezeu, cine slujește ca sufletele nemântuite să primească iertarea, înnoirea în Hristos, iubește atât România cât și Împărăția lui Dumnezeu. Evanghelia aduce vindecare, schimbare și unitate. Nimic altceva, în afară de credință, nu va aduce binele pe care îl dorim poporului nostru.

Astăzi, de la orele 19.00, împreună cu Alin și Florina Jivan slujim în satul Dealu, comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, în aer liber, strada Linia Frumoasă.
Mâine, miercuri, 15 august, slujim la Teregova, Caranșebeș, în aer liber, în fața primăriei, de la orele 18.00 alături de Miriam Popescu, Cristian și Cristina Văduva.
Joi, 16, august, slujim la un serviciu de evanghelizare în biserica penticostală din Bărbulești, de la orele 18.00.
Vineri, 17, august, slujim în localitatea Drăgăiești, în biserica penticostală, alături de orchestra lui Emi Drăgoi, de la orele 18.00.
Dumnică, 19 august, slujim în localitatea Becicherul Mic, calea Banatului, la Căminul Cultural, de la orele 18.00.

Lucrați pentru Dumnezeu și El va lucra pentru România.

Florin Ianovici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.