După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 august 2018

Au ideologizat și Zoo: O grădină zoologică din Olanda a celebrat Gay Pride cu un eveniment dedicat „homosexualității în regnul animal”

Propaganda LGB a ideologizat până și grădina zoologică. Este cazul unui parc zoo din Olanda care a decis să celebreze Gay Pride din acest an de la Amsterdam, din 4 august, cu un tur de o oră în care este prezentată „homosexualitatea în regnul animal”.

În timpul acestui tur, vizitatorii au putut observa comportamentul homosexual la specii cum ar fi macacii japonezi,  păsările flamingo, pinguinii și un cuplu de grifoni care au eclozat un ou împreună.

Inițiativa a fost întâmpinată pe rețelele de socializare cu aplauze. Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea organizațiilor LGBT, 
a fost organizată și o conferință pe tema diversității sexuale în regnul animal, potrivit pinknews.co.uk.

„Natura este mult mai diversă în ceea ce privește sexualitatea și sexul decât crede majoritatea oamenilor. Această conferință care coincide cu Gay Pride de la Amsterdam se referă la creaturi care nu sunt nici masculi nici femele, ci la animale care își schimbă sexul, animale ale căror sex nu depinde de materialul lor genetic, precum și la comportamentul homosexual în regnul animal ”, a explicat biologul grădinii zoologice, Charlotte Vermeulen.

Aceasta susține că, având în vedere „că animalele homosexuale nu se reproduc, acest comportament poate părea un paradox evolutiv. Dar există deja 1500 de specii de păsări și mamifere l-a care s-a observat comportamentul homosexual, atât la masculi cât și la femele”.

Site-ul care prezintă această știre, un site al comunității LGBT,  menționează însă că un studiu realizat de cercetătorii britanici a arătat că gândacii masculii fac sex cu cei de același sex  datorită propriei lor „incompetențe”, mai degrabă decât a sexualitătii lor.

Studiul celor de la University of East Anglia a concluzionat că atunci când gândacii de sex masculin sunt crescuți în special printre gândaci de sex feminin, este mult mai probabil ca ei să se împerecheze cu cei de sex masculin doar pentru că nu pot distinge între sexe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.