După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 august 2018

Apel‼️ Învinge-l pe Soroș și pe complicii lui prin votul tău! Putem avea 10 milioane de voturi pentru familia tradițională, dacă ne facem partea!

Soros este un anticrist si vrajmas al oricarei norme crestine. El si decazuţii lui vor sa transforme Romania intr-o ţara a faradelegii ca si Olanda. Iadul spre care ei ne împing se poate prevenii prin post, rugaciune si actiune. Putem sa avem usor 10 miloane de voturi la referendumul pentru familia traditionala din aceasta toamna. Fa-ti partea! Roaga-te si vezi cum poti mobiliza in primul rand biserica la care mergi si de acolo intregul cartier. Toate localitatile trebuie implicate. Vor fii si incercari de frauda a voturilor, asa ca atentie!

Neamurile cad în groapa pe care au făcut -o, şi li se prinde piciorul în laţul pe care l-au ascuns.
Domnul Se arată, face dreptate, şi prinde pe cel rău în lucrul mînilor lui. 
Cei răi se întorc la locuinţa morţilor: toate neamurile cari uită pe Dumnezeu.
Căci cel nenorocit nu este uitat pe vecie, nădejdea celor sărmani nu piere pe vecie.
Scoală-Te, Doamne, ca să nu biruie omul; neamurile să fie judecate înaintea Ta!
Aruncă groaza în ei, Doamne, ca să ştie popoarele că nu sînt decît oameni!
Psalm 9:15-20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.