După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 iulie 2018

Tony Berbece 🔴 L-am văzut pe Satana turbând!

Când am ieșit la Unirii (pe unde trec mii de oameni), ca să cânt și să vorbesc despre Dumnezeu, a fost totul bine și frumos până am început să vorbesc despre judecata lui Dumnezeu. Atunci oamenii din fața mea au început să plece unul câte unul, iar un tip care se afla la bancomat și își aștepta banii și-a băgat degetele în urechi ca să nu mă audă.
Oamenii care au o viață departe de Dumnezeu, chiar și creștinii căldicei, vor să audă doar de Dumnezeul iubirii, al iertării, al uitării păcatelor timp in care ei se destrăbălează.
Însă aș vrea să nu uitați un lucru, că Dumnezeu a ordonat potopul din care au mai rămas doar 8 oameni. Au murit atunci copii? Da! De ce? Pentru că ne spune Biblia: “Domnul a văzut că răutatea omului era mare pe pământ și că toate întocmirile gândurilor din inima lui erau îndreptate în fiecare zi numai spre rău... Și Domnul a zis: Am să șterg de pe fața pământului pe omul pe care l-am făcut...” Nu uitați că vremurile din urma vor fi ca vremurile potopului. Mulți vor plăti pentru păcatele lor, pentru răutatea inimii lor.
Satana turbează azi când aude de judecată pentru că știe că va fi aruncat în iazul de foc, nu vrea să i se aducă aminte acest lucru. Și el turbează și prin cei care-i fac voia și de care se folosește pentru a face sau promova păcatul.
Oamenii nu vor să audă de “Dumnezeul nemilos” și il resping vehement timp în care se înfrățesc cu Satana care îi transformă în distrugători, în ucigași de prunci (250 de avorturi zilnic în România), în hoți de parteneri ai altora, în bețivi, drogați, lacomi, obraznici, hulitori de Dumnezeu, iubitori de sine, iubitori de plăceri perverse, etc. Cum să te minți astfel?
Prima minciună a Diavolului a fost că Dumnezeu nu va judeca. Eva a crezut-o iar după o vreme și-a îngropat propriul fiu. Moartea a intrat din cauza minciunii Satanei și din cauza faptului că omul a crezut-o.
Steagul LGBT spune tocmai aceeași minciună (imitația curcubeului): “Dumnezeu nu va mai judeca!” Da, nu va mai judeca lumea printr-un potop global, dar o va judeca prin foc!

Fii gata omule de judecata lui Dumnezeu. Asigură-te că ești în tabăra bună și că asculți glasul cui trebuie!
P.S. Meditează la aceste versete (din Noul Testament - Apocalipsa) despre Dumnezeul care are stăpânire peste urgiile care vor veni peste pământ din cauza păcatului omului.
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.