duminică, 1 iulie 2018

Mihai Gheorghiu 🔴 Statul român s-a hotărât să acționeze decisiv împotriva tuturor creștinilor din România 🔴 Strategia MEN este documentul cel mai toxic emis de statul român după 1945...

Statul român s-a hotărât să acționeze decisiv împotriva tuturor creștinilor din România. Prin reeducarea părinților, prin deconstrucția modelelor și valorilor împărtășite de milioane de creștini români. Prin alocarea a 70 de milioane de euro anual pentru eliminarea anticonstituțională a unui model de viață și de perpetuare a vieții. 

Părinții trebuie să se supună ei înșiși comandamentelor noii ideologii de gen și corectitudinii politice care creează premisele dictaturii idelogice și politice a unor minorități radicale fundamentaliste și anticreștine. 

Strategia MEN este documentul cel mai toxic emis de statul român după 1945. Ne întoarcem în bolșevismul totalitar și anticreștin al revoluției permanente și al ideologiei formării omului nou. 

Un proiect profund antidemocratic, anticonstituțional, lipsit de orice aderență la realitatea societății românești, un proiect care ne amenință profund libertatea de conștiință, care atacă dur ordinea constituțională.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.