După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 30 iulie 2018

George Mioc 🔴 Administrația Trump l-a trimis acasă pe domnul Hans Klemm, un diplomat crescut la școala lui Hillary Clinton, care a sfidat poporul român susținând o agendă pro-gay 🔴 Noul ambasador ar trebui să încurajeze organizarea referendumului pentru familie, aceasta fiind o formă de exprimare democratică a voinței poporului...

În sfârșit, administrația Trump l-a trimis acasă pe domnul Hans Klemm, un diplomat crescut la școala lui Hillary Clinton, care a sfidat poporul român susținând o agendă pro-gay. În calitate de cetățean româno-american spun: nu așa se promovează valorile democratice, încercând să impui unui popor creștin căsătorii între persoane de același sex, ba chiar posibilitatea ca acestea să adopte copii.

Președintele Trump – pe care l-am votat – a câștigat alegerile tocmai pentru că a înțeles că alegătorii s-au săturat ca o pseudo-elită „liberală” (de fapt, niște stângiști) să le impună ce să creadă și cum să vorbească. De aceea, am încredere că viitorul ambasador al SUA la București, Adrian Zuckerman, va gestiona relația cu România privind către interesele comune ale Statelor Unite și ale poporului român, nu încercând să impună voința unei minorități zgomotoase.

Ce cred că ar trebui să facă noul ambasador, pentru a consolida încrederea românilor în parteneriatul cu SUA, în aceste vremuri, în care o bandă agresivă de tâlhari conduce România:
  • Să încurajeze organizarea referendumului pentru familie, aceasta fiind o formă de exprimare democratică a voinței poporului. Trei milioane de oameni au semnat pentru acest referendum. Minoritatea care țipă că nu e democratică o astfel de consultare populară e într-o completă lipsă de logică! În acest context, eu repet: și referendumul din 2009, privind Parlamentul unicameral, cu 300 de deputați, este obligatoriu și trebuie transpus în Constituție.
Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.