După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 iulie 2018

Corectitudinea politică se consideră tot un viitor luminos al întregii omeniri, căreia toţi trebuie să i se conformeze şi în numele căreia reprimarea este justificată...

Am revăzut un status de anul trecut al lui Gabriel Bintia, îl redau mai jos:
"Corectitudinea politică se consideră tot un viitor luminos al întregii omeniri, căreia toţi trebuie să i se conformeze şi în numele căreia reprimarea este justificată. Dar, ca şi comunismul, eu nu cred că această nouă doctrină va avea viaţă lungă, oricât de mult i se raliază politicienii, presa, vedetele şi cei care se vor in ton cu timpurile. Sfârşitul ei se află chiar în contradicţiile ei:
1. Corectitudinea politică susţine avortul si căsătoriile persoanelor de acelaşi sex, iar pe de altă parte susţine menţinerea populaţiei prin imigrare, in special cu imigranţi din ţările musulmane care nu acceptă avortul şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex. În urmă cu zece ani era în ţările occidentale 3% musulmani, acum sunt 6%, faceţi dvs un calcul care va procentul peste alte zeci de ani, ca să vă daţi seama ce soartă vor avea avortul şi căsătoriile între persoane de acelasi sex.

2. Corectitudinea politică consideră că oamenii pot fi aduşi la acelasi numitor comun in care renunţă la deosebiri pentru a se conforma social. Realitatea arată că marea parte a imigranţilor îşi păstrează credinţele, obiceiurile si cutumele, fără a se lăsa impresionaţi de modele ideologice occidentale. Şi chiar dacă prima generaţie încearcă să se conformeze noii ţări, a doua si a treia generaţie poate îmbrăca forme de radicalizare si de distanţare de corectitudinea politică până la enclavizare şi trecerea la violenţă şi terorism religios, adică inversul la ceea ce s-a sperat în teorie.
3. Corectitudinea politică susţine egalitatea de gen, combate discriminarea femeii, face calcule despre diferenţele de salarii între sexe, dar, pe de altă parte, susţine că există mai multe genuri decât două, ca de pildă transsexuali, genderneutrali, genderfluizi şi queers. E doar un exemplu, dar absurdul lui ne demonstrează cât de caraghioase sunt astfel de teorii şi cât de deplorabili sunt politicienii şi academiştii care susţin aşa ceva. Oamenii văd, gândesc si înţeleg, în ciuda propagandei media, resping sau vor respinge asemenea teorii lipsite de elementar bun simţ.

Mi-e teamă că prăbuşirea va avea consecinţe greu de remediat, inclusiv economice."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.