După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 iunie 2018

Viorel Iuga 🔴 Încă o lovitură dată familiei... Ne place sau nu, lupta împotriva familiei va continua şi se va înteţi 🔴 Pentru că nu există neutralitate, să alegem bine cu cine şi pentru ce luptăm. Să nu alegem „colţul” cu drapelul celor care au confiscat culorile curcubeului, deoarece nu va dura mult şi el va deveni negru...

Toţi am luat cunoştinţă de un fapt: Curtea de Justiţie a UE a decis pe 05 iunie, libera circulaţie a persoanelor cu angajamente faţă de persoane de acelaşi sex. (Nu îmi permit să le numesc căsătorii, deoarece nu le consider aşa.) Avem textul deciziei, am auzit şi vom auzi diferite interpretări, dar nu ştim exact ce consecinţe pe termen scurt şi lung va avea aceasta. Un lucru este însă cert: indiferent cum va fi interpretată şi aplicată, decizia aceasta marchează încă o lovitură dată familiei.
Nu ştiu câţi suntem conştienţi că iniţiativa Ministerul Educaţiei Naţionale care a lansat, în dezbatere publică, proiectul „Strategia naţională de educaţie parentală 2018-2025”, este tot o încercare de a lovi puternic de tot familia. 
Ne place sau nu, lupta împotriva familiei va continua şi se va înteţi. A început aşa de făţiş şi de vehement încât, omeneşte vorbind, nu se va încheia repede. Cât de mult va mai dura? În ce „rundă” suntem? Ce se va întâmpla în viitorul apropiat şi îndepărtat? Ce se va alege de familie şi de naţiune? În faţa acestor întrebări, legitime de altfel, toţi familiştii şi susţinătorii ei ar trebui să îşi reamintească în mod continu că „meciul” a început demult... În cadrul lui, adversarii sunt cunoscuţi. Noi privim la cei vizibili, dar adevăraţii adversari sunt invizibili. Nici metodele de luptă nu sunt ascunse. Dumnezeu, Creatorul şi Susţinătorul familiei, este Adevărul şi prezintă Adevărul, iar diavolul, duşmanul familiei, foloseşte mereu înşelătorii, promisiuni mari, dar false.
Fraţi şi surori de credinţă, în cadrul acestei lupte nu putem rămâne neutri. Suntem prinşi în luptă, suntem chemaţi să ne implicăm. Chiar dacă am vrea altceva, suntem obligaţi să alegem un colţ, o grupare. Lupta şi cei implicaţi în ea ne cer să decidem dacă suntem de partea familiei sau de partea celor care luptă împotriva ei. Dumnezeu ne cheamă să luptăm împreună cu El pentru binele familiei. Apostolul Pavel spune creştinilor: „Noi nu avem de luptat împotriva cărnii...” Prin afirmaţia aceasta, Pavel ne atrage atenţia că trebuie să luptăm. El Însuşi mărturiseşte că a luptat lupta cea bună. El îi chema pe fraţi şi pe surori să lupte împreună cu el şi îi asigura că Dumnezeu îl va zdrobi „în curând” pe Satan sub picioarele lor. Apostolul Iuda / Iacov chema poporul să lupte pentru credinţă, iar despre Domnul Isus ni se spune că a luptat până la sânge. Imitându-L pe Domnul Isus Cristos, folosind Cuvântul lui Dumnezeu, în puterea Duhului Sfânt, trebuie să luptăm pentru cei dragi, pentru familiile noastre. Sigur, lupta noastră este diferită. Luptăm cu Adevărul, luptăm cu iubire, luptăm cu duhuri necurate şi luptăm pentru salvarea duşmanului. Aţi citit bine! Călcând pe urmele Salvatorului noi nu luptăm pentru distrugerea duşmanilor familiei, ci pentru salvarea lor. Domnul Isus Cristos ne-a învăţat să le mărturisim Adevărul şi să ne rugăm ca prin transformarea făcută de Duhul Sfânt, duşmanii noştri să devină fraţii şi surorile noastre de credinţă. Avem motive de speranţă? Absolut! Domnul Isus este viu şi biruitor, iar vrășmașul poate face doar ce i se permite.
Deocamdată ne bucurăm să ştim că toate bisericile sunt pro familie, pro normalitate. Să ne rugăm şi să muncim pentru a rămâne aşa. Mai mult, să avem grijă ca noi, cetăţenii, să fim unde trebuie. Dacă noi tineri, familişti şi bătrâni am crede din toată inima în valoarea familiei şi ne-am implica pe măsură, rezultatele ar fi altele. Pentru a fi siguri că facem alegerea bună, este important să ne amintim, încă o dată, unde se poziţionează Dumnezeu. Spre bucuria noastră, El a rămas Acelaşi, nu S-a schimbat. Dumnezeu S-a poziţionat demult şi a rămas de partea familiei, fiind categoric împotriva celor care apasă, acuză şi luptă împotriva ei. Cu Dumnezeu în frunte, indiferent cine este în colţul celălalt, victoria este asigurată.

Dragi cetăţeni ai României,
Pentru că nu există neutralitate, să alegem bine cu cine şi pentru ce luptăm. Să nu alegem „colţul” cu drapelul celor care au confiscat culorile curcubeului, deoarece nu va dura mult şi el va deveni negru.
Dacă iubim România, să alegem colţul bun, colţul cu tricolorul. Să fim în gruparea celor care iubesc România, a celor care iubesc, încurajează, şi protejează familia.
Indiferent cum par lucrurile în prezent, cu ajutorul lui Dumnezeu, la ultimul gong familiştii vor fi declaraţi învingători.

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.