După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 iunie 2018

Tony Berbece 🔴 Noi știm ce vrea Europa dar Europa știe ce vrea România?

Am citit ieri comentariile de pe un site care anunța decizia Curții Europene de Justiție în care cerea României să recunoască un cuplu gay care s-a căsătorit în afara țării noastre (deși Europa nu poate obliga România să-și modifice constituția sau legile interne după placul ei). Și pot spune că în urma celor citite există speranță. Cugetul românului nu a murit oricât îl bombardează ProTv-ul cu propaganda lui homosexuală și alte televiziuni și filme internaționale.

Românul va spune răspicat și clar: “Familia, cum a lăsat-o Dumnezeu, nu trebuie modificată!” Dacă v-aș vinde un fier de călcat care în loc de ștecher ar avea atașat tot o priză și v-aș spune că dacă apropii priză de priză fierul va funcționa, ați spune că am înnebunit, dar de ce nu vedem nebunie prin “lipirea” unor persoane care nu pot genera funcționalitate? Mai ales că cel puțin în județul Timiș 40% din tinerii infectați cu HIV l-au “dobândit” în urma BSB (bărbat sex bărbat).

Spunându-i cuiva că se îndreaptă spre moarte nu-l judeci, chiar dacă urli la el, ci îi arăți dragoste. Am făcut odată unui bărbat care a avut un atac de cord masaj cardiac apăsându-i puternic pe piept. De cele mai multe ori acest masaj cardiac se termină cu coaste rupte, însă nimeni nu te poate acuza că i-ai rupt o coastă făcându-i inima să bată din nou. Așa e și cu păcatul, salvând pe cineva dintr-o viață de distrugere nu-i faci un rău, ci numai bine.

Unii oameni inconștinenți spun: “Dar dacă vine copilul tău și îți spune că e gay, ce faci?” Niciun copil care crește într-un mediu curat nu va ajunge astfel. Pentru că acel copil se va lupta cu orice poftă păcătoasă a firii lui și va birui. Am consiliat cupluri înainte de căsătorie și am întâlnit bărbați care au spus că au luptat cu această poftă sexuală și au biruit. Nu a fost ușor dar se poate.

România știe ce vrea, vrea o singură familie, iar aceea are la bază un bărbat și o femeie. Doamne ajută!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.