După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 iunie 2018

Tony Berbece 🔴 Dragă Pro TV, ai ajuns să fii promotorul homosexualității în România și asta nu-ți va aduce cinste, ci ocară...

Dragă PRO Tv,
Ai ajuns să fii promotorul homosexualității în România și asta nu-ți va aduce cinste, ci ocară. Prin emisiunile tale dorești să speli pe creier o națiune spunându-i în repetate minciuni că unul dintre cele mai scârboase păcate (renegat chiar și de animale) înseamnă emancipare.

Prima oară ați pus în scenă prima nuntă gay la o emisiune care a strâns nenumărate plângeri la CNA, ca dovadă că acestui popor nu i-a murit cugetul și nici nu o va face.

Apoi ați umilit un ofițer MAPN la emisiunea Masterchef pentru că nu a vrut să facă parte dintr-o echipă cu un bisexual. Dacă nu știați conștiința e comoara de preț care nu se vinde nici pe faimă, nici pe bani.

Las Fierbinți a devenit o scenă în care la început ați râs de chinul sufletelor care luptă cu acest păcat după care v-ați arătat clar interesul. Ați introdus un personaj gay care cu bani și interese a corupt și alte persoanaje slabe de cuget și minte și v-ați vândut astfel sufletele pe mai mulți arginți făcuți exploatând acest păcat.

Acum ați ignorat cazul fetiței de 12 ani, o fetiță susținută de publicul român care vă urmărește și ați dat votul unui bisexual, unui bărbat care a dansat pe tocuri. După premiul acordat s-a declarat că în România încă este speranță. Speranță pentru ce? Pentru distrugerea moralității? A identității individului și a neamului?

Sincer, nu am niciun regret că am refuzat invitația voastră de a concura la Vocea României. Nu aș vrea să contribui în vreun fel la masacrarea cugetului unor români prin ceea ce faceți voi acolo. Cine știe cum aș fi ajuns să concurez tot cu un “fericit” din acesta care era băgat în față cum a fost Concita la Eurovision.

Mă rog pentru voi, dacă veți pricepe ce faceți se va vedea prin îndepărtarea de această propagandă, dacă nu, atunci veți merge înainte și veți culege roadele, dar nu vor fi dulci.
Judecata lui Dumnezeu a ajuns deja la porțile voastre!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.