După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 iunie 2018

✡ SUA s-au retras din Consiliului ONU pentru Drepturile Omului datorită ”ipocriziei” manifestate de organizație față de Israel


Statele Unite s-au retras din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, acuzând organizația, cu sediul la Geneva, de „ipocrizie” și de poziție anti-Israel, o decizie imediat denunțată de organizațiile de apărarea drepturilor omului.

„Facem acest pas deoarece angajamentul nostru nu ne permite să continuăm să facem parte dintr-o organizație ipocrită și care este interesată doar de propriile-i interese, ceea ce face din drepturile omului un subiect batjocoritor”, a declarat ziariștilor, la Washington, ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, alături de secretarul de stat Mike Pompeo. (Foto sus).

„De prea mult timp, Consiliul pentru Drepturile Omului a protejat pe cei care au săvârșit încălcări ale drepturilor omului și a fost o cloacă de prejudecăți politice”, a adăugat ea.

Haley și Pompeo au insistat că Statele Unite vor rămâne un purtător de cuvânt al drepturilor omului în lume, dar pentru mulți această decizie reflectă neîncrederea guvernului american în agențiile multilaterale.

Anunțul vine după critica deschisă a Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Ra’ad Al Hussein, împotriva politicii „inadmisibile” și „crude” a autorităților americane care separă copiii de părinții lor fără acte, la granița mexicană.

Dar Nikki Haley și Mike Pompeo au asigurat că decizia a fost legată de eșecul încercărilor de reformare a Consiliului pentru Drepturile Omului (HRC).

„Din păcate, acum este clar că apelul nostru la reformă nu a fost ascultat”, a spus Haley.

HRC a fost creat în 2006 pentru a promova și proteja drepturile omului în întreaga lume, dar rapoartele sale au contrazis adesea prioritățile SUA.

În special, faptul că Israelul este singura țară din lume cu un punct fix (numit punctul 7) pe ordinea de zi a fiecărei sesiuni, adică de trei ori pe an, provoacă furia Statelor Unite.


Continuarea pe www.animanews.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.