După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Zsolti & Estera Nagy, Peru

Dragii noștri,

          Momentan am ajuns în Lima unde ne vom ocupa cu ajutorarea colegilor noștri de la biroul misiunii Segadores, iar în măsura în care putem, dorim să ajutăm și pe colegii noștri de pe câmpul de misiune. În paralel cu aceasta studiem împreună, eu și Estera, două cursuri în spaniolă, iar în această săptămână am început al treilea curs, despre misiune, împreună cu fondatorul misiunii, Pedro Hocking. Ne întâlnim în fiecare dimineață la birou pentru un timp devoțional, apoi facem lucrurile ce trebuiesc realizate, studiu, fiecare cu ce are de făcut. Ne rugăm Domnului să ne arate unde ne mai putem implica în acest timp. O lucrare frumoasă în care ne permite Domnul să ne implicăm este evanghelizarea taximetriștilor. Oridecâteori ni se dă posibilitatea căutăm să intrăm în discuție cu ei vorbindu-le despre Dumnezeu. Noi suntem chemați să semănăm, iar creșterea vine de la Domnul. Fie ca El să facă roditoare această lucrare. Printre altele ne pregătim și pentru primirea fetiței noastre care în curând va trebui să se nască.
 
Rugați-vă pentru noi, ca Dumnezeu să:

* ne îmbrace cu putere în prezentarea Evangheliei oridecâte ori avem posibilitatea să vorbim despre El.

* ne dea înțelepciune în studierea cursurilor și în tot ceea ce El ne cheamă să facem în această perioadă.

* ne vorbească clar și să ne arate comunitatea pe care ne-a pregătit-o. Recent ne-am întâlnit cu promisiunea că acolo unde Dumnezeu ne vrea pe noi, El deja a trimis pe Duhul Sfânt să pregătească terenul pentru a primi Evanghelia. Fie ca El să ne călăuzească pașii.

* ne ajute cu construcția bazei misionare și să se îngrijească de tot ce avem nevoie pentru a putea avansa cu lucrarea. Urgent se necesită un buldozer care să intre și să niveleze terenul pentru a putea avansa cu celelalte lucruri, dar nu găsim pe nimeni care să ne ajute. O altă problemă mare este că nu avem încă electricitate și nu putem să ne întâlnim cu inginerul care se ocupă de aceasta. Rugați-vă ca Dumnezeu să dea la o parte orice piedică pentru a putea avansa cu construcția înainte să vină sezonul ploios.

* lucreze în aceste comunități pe care le-am vizitat și în special pentru mântuirea tribului Ashaninka.

* ocrotească sarcina Esterei și să fie totul bine, inclusiv nașterea. Cum din cauză că nu am avut documente înainte ca Estera să rămână însărcinată, asigurarea nu acopere nimic din timpul sarcinii și a nașterii.


          Mulțumim că sunteți în continuare alături de noi în post și în rugăciune. Mulțumim că mijlociți pentru noi și mulțumim celor ce ne scrieți. Nu puteți să vă imaginați cât de mult înseamnă pentru noi câte un cuvânt de încurajare. Fiți binecuvântați pentru implicarea dumneavoastră indiferent de modul pe care îl alegeți ca să ne susțineți.
 
Cu recunoștință, familia
 Zsolti și Estera Nagy

Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limbă maghiară din Crașna, judeţul Sălaj. În perioada anilor 2009-2011 a studiat la o şcoală biblică de doi ani din Zalău, apoi a absolvit Școala de misiune transculturală Kairos din Suceava. În anul 2015, călătoreşte pe termen scurt în Peru. Urmând chemarea primită, din anul 2016 se dedică pe termen lung, alături de familia Acatrinei, în lucrarea de plantare de biserici în tribul Ashaninka, din jungla Peruană.

Contact: tel: 0752145116,  email: nzsolty_22@yahoo.com
  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.