După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi frați și surori,
          Fie ca bucuria și pacea Domnului Isus să vă încununeze inimile în orice situație! Apreciem mult rugăciunile dumneavoastră, de aceea dorim să vă mulțumim pentru ele. Când am ajuns aici în India, am găsit casa, în special camerele în care dormeam, pline de igrasie, aproape înegrite din cauza ploilor și a umezelii. Acest lucru ne-a determinat să facem reparații și să zidim încă un etaj. Mulțumim Domnului că deja pilonii și acoperișul au fost puse, urmând ca, încet încet, să construim și camerele. Acum ca s-a rezolvat problema aceasta, eu, Uday, pot să plec în lucrare cu o grijă mai puțin.
 
Despre lucrare
          Pe 4 iunie am fost în Dooars, zona în care lucrez pentru Domnul de aproape patru ani. De data aceasta am vizitat o comunitate din Balabari unde se găsește tribul de Adhivasi, o comunitate cu foarte puține resurse de trai, dar slavă Domnului pentru cei câțiva creștini crestini pe care Domnul îi are aici și îi folosește. Am vizitat o familie de creștini care sunt foarte entuziaști pentru Domnul. Am întâlnit și o familie a căror bebeluș de doar patru luni era bolnav încă de la naștere și tot timpul plângea și nu putea să doarmă noaptea. Această familie s-a întors la Domnul cu doar două luni în urmă. El mi-a pus pe inimă să mă rog pentru acest copilaș iar a doua zi mama copilului a venit și a spus că acesta nu a mai plâns ci a dormit bine. Slavă Domnului pentru mâna Sa vindecătoare!
          Vă îndemn să vă rugați pentru un ateist căruia i-am împărtășit despre Isus. El e foarte aproape de a se preda Domnului dar totuși mai are niște piedici care îi stau în cale.
          Un membru din echipă a ajutat la costrucția bisericuței din Balabari.Cu această ocazie dorim să vă mulțumim și pentru cei 200 de euro, cât e costul acoperișului din tablă pentru o altă biserică din Dalhimkop, Gorubathan, zona în care am mai lucrat pentru Domnul și despre care am spus bisericilor din România atunci când le-am vizitat. Acoperișul l-am achiziționat, urmând ca să fie instalat cât de curând.
          În viitorul foarte apropiat, adică marțea viitoare, vom merge pentru o săptămână, împreună cu echipa, în Balabari din zona Dooars, unde vom profita de desfășurarea cupei mondiale de fotbal implicând copiii în sport dar vom face și evanghelizare.
 

Despre familia noastră
          Vă anunțăm vestea cea mare și anume că așteptăm încă un copil de la Domnul. La sfârșitul lunii noiembrie, cel târziu începutul lunii decembrie, se preconizează a avea loc nașterea. Deci vă rugăm insistent să mijlociți alături de noi pentru o sarcină ușoară, o naștere ușoară și un copil sănătos, puternic și binecuvântat încă din pântecele mamei lui, așa cum a fost și în cazul lui Abigail. Abi este bine, mulțumim Domnului, plină de bucurie și de energie. Când rostim în prezența ei cuvintele „Slavă Domnului”, ridică și ea mânuțele pentru a-L slăvi pe Domnul nostru. Nu contenim să ne bucurăm de acest copil dăruit nouă de El, ca un răspuns la rugăciunile făcute de noi dar și de dumneavoastră. Urmează să i se facă vaccinul de la unsprezece luni, așa că vă îndemnăm să vă rugați ca totul să fie bine. Mama Silviei este destul de bine,  puțin mai greu cu mâncarea dar chiar și așa se adaptează. Am reușit și noi, ca familie, să ne adaptăm la noul stil de viață, deși încă mai sunt ceva greutăți.
          În încheiere vă mulțumim pentru susținerea de orice fel: rugăciuni sau financiar.  Domnul să vă răsplătească și să vă întărească în orice lucru bun pe care îl veți face pentru El!
 
Vă iubim în Domnul Isus,
 familia Bagdas!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.